Oglas
· · Komentari: 0

RAJSKI PRIZORI: Do kraja oktobra možete uživati na NAJLEPŠIM PLAŽAMA TURSKE RIVIJERE (FOTO)

Ukoliko ste počeli da razmišljate koju destinaciju da odaberete za letovanje, ovo je savršen tekst za vas

1673528887_shutterstock_1251797131.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Oko 8.300 kilometara turske obale zapljuskuju četiri mora – Crno, Mramorno, Egejsko i Sredozemno...

Idealna klima turskog primorja omogućiće vam da do kraja oktobra uživate na peščanim plažama i slikovitim mediteranskim gradićima. Pre nego što krenete na odmor u Tursku, bitno je da znate kakav vid odmora želite.

Oludeniz je svakako jedna od najpopularnijih plaža u Turskoj, karakteristična je zbog jedinstvenog oblika. Ovo je sjajno mesto za snorking i ronjenje, a poznato je i po raznolikim oblicima morskog života.

Pročitajte još: Impresivni TRIKOVI koji će vam olakšati naredno PUTOVANJE: Budite efikasni i uštedite novac

Divne plaže možete pronaći i na obali Crnog mora, u malom gradiću Sinop. Jako malo turista obilazi ovaj gradić, što je prava šteta jer se ovde nalaze prekrasne plaže, koje pružaju sjajan mir i odmor.

Najpoznatije turske plaže nalaze se u Bodrumu. Bodrumske plaže su odlične za snorking, pešačenje, obilaženje prirodnih čuda poput Efesa i Pamukala... Pored plaža, Bodrum krasi sjajna dinamika života, a noću je dostupan ludi provod uz prekrasne plaže.

Poslednje mesto koje bismo izdvojili jeste Alanja. NJena obala je područje sa nekim od najlepših turskih plaža, a pored toga što možete uživati u kupanju i izležavanju uz more, u unutrašnjosti imate priliku upoznati istoriju ovog područja.

Pored prekrasnih plaža, panorama, mogućnosti za raskošan odmor, tursko primorje krasi ljubaznost ugostitelja, što predstavlja pravu preporuku da ovo leto provedete baš na nekim od ovih mesta. Uživajte...

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas