Oglas
· · Komentari: 0
UREĐENJE DOMA

Od sumorne spavaće sobe napravite RAJ ZA SPAVANJE: Evo šta je potrebno uraditi (FOTO)

Spavaća soba je prostorija koja treba da odiše energijom i koju treba da obožavamo

1623864603_soba.png
Foto: InstagramScreenShot/archiplanetary
Oglas

Naše okruženje bi trebalo da bude u skladu sa našim životnim stilom, ali i: postanite uređaj koji naglašava njegove osnovne funkcije. Spavaća soba je mesto gde provodimo značajan deo dana, predviđena je za opuštanje, tako da mora biti uređena na takav način da omogućava ovaj odmor. 

Pročitajte još: Ovaj NAPITAK jači je i od JABUKOVOG SIRĆETA: Istopite masne naslage i spremite se za leto uz jednostavan TRIK!

Uzevši u obzir da je spavaća soba u kojem moramo pronaći mir i spokoj, koja nam pruža eneriju za nove izazove koje donosi dan pred nama, ona mora biti naša mala oaza, uređena tako da joj se uvek sa osmehom vraćamo.

 

Donosimo vam ideju za uređenje spavaće sobe u mirnim tonovima, nezaobilaznim boho detaljima i ukrasnim veštačkim biljem koje daje posebnu pozitivnu energiju. Pogledajte korak po korak, svaki ugao sobe kako da ga uredite i od dosadne spavaće sobe napravite pravi mali raj.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas