· · Komentari: 0
MRŠAVLJENJE

Ovaj NAPITAK jači je i od JABUKOVOG SIRĆETA: Istopite masne naslage i spremite se za leto uz jednostavan TRIK!

Za brzo topljenje masnih naslaga savetuje se da redukujete ishranu i pojačate unos tečnosti.

1623495411_jabukovo-sirce.jpg
Foto: Depozit

Napitak od citrusa se preporučuje pre svakog obroka

Od veće količine vode, preko napitaka kao što su zeleni čaj ili vrlo blaga limunada bez šećera, potrudite se i da u svakodnevnu rutinu uvrstite i druga pića koja podstiču metabolizam. Takođe, dobro je da što češće jedite supe.

Napitak od citrusa

Napitak od citrusa se preporučuje pre svakog obroka, a reč je o kombinaciji sastojaka koji potpomažu razbijanje masnih ćelija. Pomešajte čašu soka od pomorandže ili ananasa sa dve kašičice jabukovog sirćeta i jednom kašičicom meda. Pijuckajte mešavinu polako, oko pola sata pre obroka. 

Ipak, ne zaboravite da mršavljenje nije brzinska trka već maraton u kojem ne treba da se obeshrabrite ako ne vidite rezultate odmah. Ako se budete pridržavali saveta za zdravu ishranu i organizovali sebi umerenu ali redovnu rekreaciju, sigurno je da ćete postići željenu težinu.

Ako ste sasvim zdravi, ne patite od hroničnih bolesti, možete probati i tečnu dijetu. 

                      Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.