Oglas
· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

Omiljena zvezda filma SAM U KUĆI puni 40. godina, a evo kako izgleda danas (FOTO)

Slavni glumac zakoračio u petu deceniju

1598516930_sam-u-kuci.png
Foto: YouTube printscreen /Foto: YouTube printscreen /Movieclips
Oglas

Meklejna Kalkina, svi smo obožavali da gledamo u filmovima "Sam u kući". Iako je tada imao samo deset godina i bio jedna od najvećih zvezda, njegov život mnogo se promenio nakon legendarne uloge koju je imao u dva nastavka.

Pročitajte još: Najpažljivije čuvana TAJNA HOLIVUDA je OTKRIVENA: Evo o čemu se radi (VIDEO)

Postao je jedan od najbogatijih mladih glumaca, ali mu je slava veoma "udarila u glavu", pa je vrlo brzo počeo da troši svoje bogatstvo. Oženio se u 17. godini sa glumicom Rejčel Miner, ali su se tri godine kasnije razveli. Nakon rastanka sa bivšom suprugom, nekoliko godina zabavljao se sa Milom Kunis, koja ga je ostavila zbog njegovih problema sa drogom.

Kalkin je brzo počeo da bude skandal majstor, a 2012. godine jedva je preživeo nakon što se predozirao sa heroinom. 

Pročitajte još: NA HOLIVUDSKI NAČIN: Snima se američka verzija jednog od NAJGLEDANIJIH SRPSKIH FILMOVA u istoriji

Mediji su nagađali i da je imao veoma čudan odnos sa pokojnim Majkl Džeksonom, ali je na suđenju stao u odbranu kralja popa i rekao da ga nikada nije ni pipnuo. Iako je godinama bio na ivici smrti zbog droge, od 2018. godine Meklejn se dosta promenio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wait, is that Hall and Oates? Because I have double vision.

A post shared by Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on

Ponovo liči na onog slatkog dečačića iz filma, a njegov novi imidž oduševio je i obožavatelje. Danas slavi svoj 40. rođendan, a evo kako izgleda.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas