· · Komentari: 0
NASTAVAK

Najpažljivije čuvana TAJNA HOLIVUDA je OTKRIVENA: Evo o čemu se radi (VIDEO)

Potvrđene glasine. Snima se nastavak filma "Prljavi ples".

1596873976_Untitled.jpg
Foto: Printskrin / You Tube / CPhillips92

Sredinom jula Holivudom su počele da kruže glasine da postoji mogućnost da film "Prljavi ples" dobije nastavak, kome se malo ko nadao.

Još kada vam kažemo da je glavna junakinja, koju je 1987. godine tumačila Dženifer Grej, upletena u priču, verujemo da ste prijatno iznenađeni. Naime, do javnosti je dospela informacija da je glumica u pregovorima sa producentskom kućom Lionsgate povodom snimanja nastavka ovog kultnog mjuzikla.

Pročitajte još: Zašto SRPSKI TURISTI biraju baš OVO letovalište? Luksuz, bazen spa... a TEST NA KORONU NE TREBA

U četvrtak se oglasio i predsednik spomenute kompanije, i potvrdio ovo saznanje, uz komentar da je reč o najpažljivije čuvanoj tajni Holivuda. U planu je snimanje nastavka i to baš po scenariju koji smo naveli. Feltajmer je u razgovoru za magazin Deadline otkrio i to da će film biti spoj romantike i sete, čemu su se verni fanovi potajno nadali još od prikazivanja prvog dela, koji je postao hit u svetu.

Foto: Printskrin / You Tube / Movieclips Classic Trailers

Režija je poverena Džonatanu Levinu, čije poslednje ostvarenje iz 2019. godine nosi naziv "Zavedi me ako možeš", sa Šarliz Teron i Setom Rogenom u glavnim ulogama. Sa druge strane, pisanje scenarija je pripalo Mikiju Dotriju i Tobijasu Jakonisu. Ovaj dvojac udružio je snage i tokom rada na ostvarenju "Nepremostiva blizina" i "Prokletstvo ožalošćene žene".

Pročitajte još: Uskoro film o PRINCEZI DIANI, niko se nije nadao da će ova glumica igrati GLAVNU ULOGU

Ukoliko se ne sećate okosnice radnje prvog dela, Frensis Hausman, iliti Bejbi, dolazi u Ketskils tokom leta, na porodični odmor. Tu upoznaje instruktora plesa Džonija Kasla, koga tumači Patrik Svejzi, i ubrzo se zaljubljuje u njega. Reditelj filam je Emil Ardolino, a numera The Time of My Life osvojila je Oskara i Zlatni globus.

Pročitajte još: NA HOLIVUDSKI NAČIN: Snima se američka verzija jednog od NAJGLEDANIJIH SRPSKIH FILMOVA u istoriji

Pored toga, "Prljavi ples" je ušao u trku za još 3 prestižne nagrade – za najbolji igrani film (mjuzikl ili komedija), kao i za najbolju žensku, odnosno mušku ulogu u istoj kategoriji. Procenjuje se da je na blagajnama ostvario zaradu od približno 220 miliona američkih dolara.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.