Oglas
· · Komentari: 0
GUBITAK KILOGRAMA

Oni TOPE KILOGRAME i daju ukus hrani! TRI ZAČINA koji pomažu u MRŠAVLJENJU

Ovi začini odlično se slažu i uz slana i uz slatka jela.

1607988534_kilogrami.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Iako u svakodnevnoj ishrani više koristimo mirisne začine, čime i njajednostavnija jela činimo ukusnima. poszoje začini koji će nam osim boljeg ukusa dati i još jedan užitak. Pomoći će nam da se rešimo viška kilograma.

Pročitajte još: Muči vas MIGRENA? Proverite da li vas to telo upozorava na KRVNE UGRUŠKE

Cimet

Jedna čajna kašičica cimeta dnevno snižava nivo šećera u krvi i podstiče lakšu probavu ugljenih hidrata. Takođe, snižava loš holesterol od sedam do 27 odsto i holesterol u celosti između 12 i 26 odsto. NJegova dodatna prednost je smanjivanje mogućnosti pojave metaboličkog poremećaja uočenog u slučaju pred-dijabetesa. 

Pročitajte još: Do SAVRŠNE LINIJE sa malo truda: Jednostavni saveti za gubitak kilograma

Crni biber

Uz so, biber je najčešći začin u jelima i najmanje ambicioznih kuvara. Ove samlevene crne kuglice poboljšavaju probavu i podstiču apsorpciju hranljivih sastojaka. NJihov glavni sastojak piperin zaslužan za papreni ukus ovog začina, ubrzava metabolizam. 

Pročitajte još: RUSKI lekari otkrivaju recepturu: NARODNI LEK koji trajno reguliše krvni pritisak

Đumbir

Osim naglašenih dijuretičkih osobina, ovaj neugledni korijen je naziva tonikom za ceo probavni sistem. Pojačava probavu i preradu hrane u želucu i deluje kao jak antiseptik koju uravnotežuje crevnu floru.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas