Oglas
· · Komentari: 1
STRAŠNO

Petar Strugar PRVI PUT javno pokazao modrice i OTKRIO detalje napada

Glumac prvi put pred kamerama progovorio o incidentu

1600284947_strugar.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Petar Strugar, zadobio je povrede ispod oka od radnika na salašu na kome on ima školu jahanja. Iako se do sada nije oglašavao, odlučio je da ispriča svoju stranu priče.

Pročitajte još: Istinita priča pretvorena u pesmu: Otkriveno ko je Đoganijeva ZABRANJENA LJUBAV (VIDEO)

- Modrice nisu scenska šminka, ja zbog ovoga ne mogu sada da radim, ne mogu da se bavim onim od čega zarađujem. - kazao je Petar Strugar i dodao da se plaši novog napada:

- Plašim se novog napada. S obzirom da ovo traje već neko vreme, pretnje traju. Imam napismeno. Zatražena je zabrana prilaska, to me teši trenutno .Porodica i najbliži se brinu, naravno, zbog svega, kako bi drugačije reagovali .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📷📸😀😀😄😍😍😌#lunch #sharpeye #photographer

A post shared by PetarStrugar (@p_strugar) on

- Ovo je potpuno neopravdano ponašanje. Ja volim sport, životinje, glumu, ne vidim zašto bi moj karakter uticao na bilo šta. Bol dođe i prođe, više me boli cela situacija zbog naših klijenata - rekao je Petar.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas