Oglas
· · Komentari: 0

BOLEO GA DONJI DEO STOMAKA: Petar Strugar prvi put uslikan posle HITNE operacije (FOTO)

IZGLED Petra Strugara nakon operacije svi komentarišu, pogledajte fotografije.

1693927624_16425_petar-strugar_ig.jpg
Foto: Instagram printskrin/p_strugar
Oglas

Petar Strugar iza sebe je ostavio težak period. 

Zbog bolova u donjem delu stomaka glumac je pre desetak dana hitno primljen u bolnicu KBC Bežanijska kosa gde je i operisan. 

Danas, prvi put nakon intervencije, glumac se pojavio u javnosti i to na LJubičevskim konjičkim igrama, kako bi uručio nagradu pobedniku trke "Knez Mihailo".

Foto: RTS printskrin

Pobedu je odneo Breno Laumar, konj NBA zvezde Nikole Jokića, kom je glumac srdačno čestitao. 

Nakon uručenja nagrade Strugar i Jokić su strpljivo pozirali foto reporterima, a izgled Petra Strugara jasno pokazuje da se glumac uspešno oporavio i da je spreman za nove pobede. 

Foto: RTS printskrin

- Kao i svake godine i svaki put kada sam bio, ovde je fenomenalna atmosfera. LJubičevske konjičke igre su najveća konjička manifestacija u državi. Nadam se da ću se sledeći put i ja takmičiti.

Bio sam spreman i sad, pa sam imao neočekivanu povredu, zatim i intervenciju, nažalost nisam u mogućnosti ove godine, ali dogodine bi moglo da se desi - rekao je glumac za RTS.

BONUS VIDEO:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas