Oglas
· · Komentari: 0

MOŠA ILI TIRKE? Kog lika iz "Montevidea" Peđa više voli? (VIDEO)

Film "Montevideo" od prvog prikazivanja na velikom platnu postao je jedan od omiljenih širokom auditorijumu

1709728955_Foto-V.-Danilov-Zoran-Jovanovic-Macak.jpg
Foto: V. Danilov, Zoran Jovanović Mačak
Oglas

Prošlo je četrnaest godina od premijere filma "Montevideo, Bog te video", a neke detalje sa početka snimanja možda niste imali priliku da čujete.

Pored čuvenog tandema, Moše i Tirketa, jedna od najzapaženijih uloga bila je i uloga malog Stanoja koju je tumačio glumac Predrag Vasić.

Mladi i talentovani glumac Predrag Vasić sada je gostovao u sedmoj epizodi podkasta "BINDŽ" kompanije Novosti u kom je otkrio brojne nepoznate i zanimljive detalje sa snimanja filma "Montevideo", a onda je odigrao i igricu "ili-ili" u kojoj je birao dražeg lika iz kultnog filma.

Na pitanje da li pre bira Mošu ili Tirketa, Peđa je jasno odgovorio:

- Tirketa!

 Zašto njega, upitala ga je voditeljka.

- Jer je bolji fudbaler, našalio se glumac u podkastu "BINDŽ".

Kako se Peđa snašao u igrici "ili-ili" pogledajte u videu ispod ili na našoj Jutjub platformi.

 

Iz nedelje u nedelju u podkastu "BINDŽ" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život i intimi, a ceo intervju sa glumcem Predragom Vasićem pogledajte klikom na link (OVDE).

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas