Oglas
· · Komentari: 0

U LJUBAVI SA GLUMICOM: Petar Strugar prvi put sa devojkom u javnosti (FOTO)

NA FEDIS FESTUVALU, prvi put kao par, pojavili su se i glumci Petar Strugar i Nina Nešković

1696543261_68086_zlatni-decko-kzn-10012022-079_ig.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Finalno veče i dodela nagrada Zlatna antena na 13. međunarodnom FEDISu održani su u Beogradu, a na ovom događaju pojavile su se brojne poznate ličnosti.

Među njima je bio i glumac Petar Strugar, koji se posle dužeg vremena pojavio u javnosti, a društvo mu je pravila devojka Nina Nešković.

Foto: ATA images

Kako se pisalo, Petar i Nina su uplovili su emotivnu vezu, nakon što su dugo bili prijatelji, tokom rada na jednoj predstavi, a do sada se nisu pojavljivali u svojstvu para na velikim događajima i u prisustvu medija.

BONUS VIDEO:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas