· · Komentari: 0

Pilar gazi 6. deceniju i diktira modne TRENDOVE: Ovo su TOP prolećne kombinacije za žene u 50-im (FOTO)

Ona gazi 6. deceniju, a na izgledu bi joj pozavidele i mnogo mlađe devojke.

1618900928_moda.JPG
Foto: InstagramPrintscreen/codigopilar

Kodi Pilar je modna blogerka koja gazi šestu deceniju, a veliku pažnju javnosti privukla je svojim perfektnim izgledom i modnim kombinacijama. 

Kako prati trendovi, kako spaja nespojivo i kako zna da iznese svaki komad koji je u trendu, kao i onaj koji nije, saznaćete ako zavirite u njen Instagram profil, a mi izdvajamo par kombinacija za proleće, koji će svaku ženu učiniti čarobnom.

NJeno veličanstvo - bela boja

Nešto što nikad ne izlazi iz mode, a ovog proleća će biti jako zastupljena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pilar De Arce (@codigopilar)

Što veselije, to bolje

Osim bele, sve jarke nijanse u u trendu, a naročito je in spajanje nekoliko boja u jednom stajlingu. Pilar je to maestralno izvela: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pilar De Arce (@codigopilar)

Sako sa suknjom

Sako je ove godine mast hev i prosto se kombinuje sa svim živim, od pantalona, do farmerica, bermuda i suknje, a može poslužiti i kao sako-haljina. Kako je to Pilar ponela u kombinaciji sa dugom suknjom, i to maestralno, uverite se i sami.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pilar De Arce (@codigopilar)

 

Pantalone sa dubokim strukom

Puf rukavi na velika vrata su se vratili na modnu scenu, velike mašne, lepršavi materijali, a ukombinovani sa pantalonama sa dubokim strukom, izgledaju perfektno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pilar De Arce (@codigopilar)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pilar De Arce (@codigopilar)

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.