· · Komentari: 0
kosa

Postoje frizure koje čine da izgledamo STARIJE nego što jesmo: Izbegavajte ih

Iako je starost prirodni dao života, niko od nas ne želi pre vremena da izgleda starije od svog hronološkog doba.

1607349673_Depositphotos_196607256_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Međutim, ponekad nas pogrešan izbor šminke i frizure može učiniti deset godina starijim. Ovo su tri najčešće greške.

Preterano natapirana kosa

Kosu je poželjno natapirati kako bismo joj dodali više volumena, ali ponekad se prilikom tapiranja lako zanesemo i završimo sa “naduvanom” i neatraktivnom frizurom. Od retro izgleda ovakva kosa vrlo brzo prelazi u staromodnu i dosadnu.

Pročitajte još: JEFTINO I KORISNO: Neverovatne namene bebi pudera

Kako biste svojoj kosi dodali volumen, a opet zadržali moderan izgled, kosu je potrebno podići od temena dok je sušite. Odmah nakon sušenja, kosu umotajte u velike viklere i pustite da se kosa potpuno ohladi u njima. Tako ćete postići lepršav izgled kakav želite.

Umesto kompletno crne, birajte radije tamno smeđe nijanse, a razdeljak pomerite ipak malo na stranu. Ovo će vam dati moderniji izgled i osvežiti vam lice.

Ravna i tamna kosa

Kako starimo, gravitacija vizuelno vuče naše lice prema dolje, a ako pritom imamo ravnu i tamnu kosu s razdeljkom na sredini, ona nam neće nimalo laskati.

to

Foto: Deposit

Krute kovrdže

Kruta kosa koja se ne pomera dok hodamo izgleda vrlo neprirodno, beživotno i zastarelo. Ako uvijate kosu, koristite širu cev figara koja će vašoj kosi dati izgled opuštenijih kovrdža i nikako ne preterujte s korišćenjem laka za kosu.

Pročitajte još: Kako pravilno kombinovati KOZMETIČKE SASTOJKE: Šta nikako ne treba mešati

Bićete iznenađeni kad vidite kakvu razliku ovo može napraviti na vašoj kosi, ali i kompletnom izgledu lica koje će ođednom izgledati mlađe, svežije i otvorenije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.