Oglas
· · Komentari: 0
FITOTERAPIJA

Sergej otkriva LEK koji sprečava RAK: Ovo je SEDAM RECEPATA kojih ima i u Srbiji

Kancer se odstranjuje hirurškim putem ili hemoterapijom, ali organizam se ojačava biljem., Ruski fitoterapeut dr spec Sergej Valerevič Korepanov

get_thumbs_on_fly.php2.jpg
Profesor Korepanov Foto: Arhiva Novosti
Oglas

Pored konvencionalnog načina lečenja, operacije i hemoterapije, lekovite biljke su odličan dopunski način da se ojača organizam i zaštite ostali organi kako ne bi došlo do nuspojava.

Pročitaje još: Ruski iscelitelj otkrio LEK OD SMRTI: Ako želite da živite večno koristite POSEBNO ULJE

Hrana je preventiva

Dakle, lekovito bilje uz tradicionalne metode lečenja teških oboljenja zajedno su dobitna kombinacija u prevenciji i izlečenju.Čuveni rusko fitoterapeut dr spec Sergej Valerevič Korepanov je patentirao lečenje i preventivu kancera lekovitim biljem.

Tumor uvek napada organizam u proleće i jesen.

- Organizam je u proleće i jesen slabiji, a tumor se razvija upravo u vreme kada čoveku padne imunitet i naš zadatak je tada sprečimo razvoj tumora i to biljkeama - kaže Korepanov.

Mudre Japanke
Japanke deset puta manje obolevaju od raka dojki od ostalih žena. Utvrđeno je da su razlog morski plodovi, jer  Japanke koje jedu isto što i Evropljanke, podjednako obolevaju od karcinoma.

Veliki je pristalica i preventive ismatra da je 50 odsto osnove za oboljenja čini loša ishrana. On tvrdi da visokorazvijene zemlje ne obraćaju mnogo pažnje da u organizam unose vlakna, koja prazne creva, pa je procenat obolelih od raka debelog creva  visok.

Evropljani boluju od raka debelog creva zbog ishrane.
Amarant, eliksir života

Zanimljivo je i da u jugoistočnoj Aziji, upravo zahvaljujući vlaknima u ishrani, nema mnogo obolelih od raka creva, ali je zato visok procenat kancera želuca. Razlog je prekomeran unos ljute hrane.

Konvencionalne metode su nezamenjive, ali prvo se počinje biljnom terapijom.
Dan počnite kašom

Ukoliko do oboljenja dođe, konvencionalne metode su nezamenljive, a lekovite biljke mogu da pomognu u izlečenju. Kancer se odstranjuje hirurškim putem ili hemoterapijom, a organizam se ojačava biljem.

- Doktori nemaju iskustva sa fitoterapijom i zaboravljaju na tu komponentu lečenja, a u Rusiji se koristi bilje jer eliminiše posledice terapije zračenjem, pa sa primenom biljaka se počinje odmah, pre lečenja - ističe Korepanov.

Recimo, u slučaju raka grliča materice fitoterapija se koristi da zaštiti ostale organe poput mokraćne bešike, bubrega i creva. Pacijenti koji se leče fitoterapijom nemaju nus pojave kao što su upale i cistitisi.

Ko je Korepanov?
Dr Sergej Valerevič Korepanov doktor medicinskih nauka, onkolog ginekolog, fitoterapeut jedan od najcenjenijih stručnjaka iz ove oblasti dolazi iz altajskog grada Barnaul, gde više od 25 godina vodi medicinski centar "Alfit".

Pročitaje još: U Rusiji smatraju da ovaj ČAJ leči sve, a ima ga i u SRBIJI i mislimo da je KOROV

Sedam recepata za dug život:

  1.  Kaša bilo koje žitarice.
  2. Amarant se u Srbiji smatra korovom (listovi liče na krompir), a naučnici smatraju da je to hrana budućnosti. Naime, hemijski sastav zrna je hranljiviji od pšenice ili pirinča. Problem je mala veličina semena koja se teško skuplja, ali za ličnu upotrebu, kao dodatak hlebu, amarant je izvor zdravlja.
  3. Kora vrbe sadrži sastojak koji je odlična za čir na želucu.
  4. Beli luk je za muške probleme, kao i arteroskrelozu .
  5. Od biljaka koje smo dobili sa tuđih područja kurkuma je jedna od najzdravijih.
  6. Đumbir treba koristiti za, praktično, svaku vrstu bolesti.
  7. Mićurin je vrsta kivija koja je prepuna vitamina C. Ko može da nabavi ovu vrstu aktinidije obezbedio je zdravlje.
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas