Oglas
· · Komentari: 0

OVI HOROSKOPSKI ZNACI SU NAJBOLJI MANIPULATORI: Da li ste i vi jedan od njih

Oni mogu koristiti svoj proračunati pristup za postizanje ličnih ciljeva, ponekad na štetu drugih

1710060763_shutterstock_2341256617.jpg
Photo: Shutterstock
Oglas

Astrologija je dugo bila sredstvo za samorefleksiju i razumevanje međuljudske dinamike. Neki znakovi su, međutim, poznati po svojim manipulativnim tendencijama.

Imajte na umu da ove osobine ne definišu svakoga rođenog pod određenim znakom, ali mogu ponuditi vredan uvid u individualno ponašanje.


Astrologija je dugo bila sredstvo za samorefleksiju i razumevanje međuljudske dinamike. Neki znakovi su, međutim, poznati po svojim manipulativnim tendencijama.
 
Imajte na umu da ove osobine ne definišu svakoga rođenog pod određenim znakom, ali mogu ponuditi vredan uvid u individualno ponašanje.


Škorpija

Škorpije su poznate po svojoj intenzivnoj i strastvenoj prirodi. Iako ovaj intenzitet može biti zadivljujući, može biti i manipulativan. Škorpije mogu da koriste svoju emocionalnu dubinu da utiču na situacije i ljude, ostavljajući druge nesigurnim u svoje prave namere. Ako imate posla sa Škorpijom, budite oprezni.

Blizanci

Blizanci su poznati po svom šarmu i duhovitosti. Međutim, ovaj šarm može biti mač sa dve oštrice, što ih čini veštim manipulatorima. Blizanci mogu da koriste svoje verbalne veštine da oblikuju percepcije i kontrolišu narative, ostavljajući druge očarane njihovim rečima. Budite oprezni kada imate posla sa Blizancima da ne padnete pod njihov šarm, prenosi Astro Talk.

Rak

Rak, kojim vlada Mesec, duboko je povezan sa emocijama. Iako je njihova emocionalna inteligencija snaga, ona takođe može biti sredstvo za manipulaciju. Rakovi mogu da koriste svoje razumevanje osećanja da utiču na mišljenje i steknu simpatije. Budite svesni emocionalnih nijansi kada komunicirate sa Rakom.
 

Jarac

Jarčevi su poznati po svojoj ambiciji i strateškom razmišljanju. Iako ove osobine mogu dovesti do uspeha, one takođe mogu učiniti Jarčeve majstorima manipulatora. Oni mogu koristiti svoj proračunati pristup za postizanje ličnih ciljeva, ponekad na štetu drugih. Pristupite odnosima sa Jarcem pronicljivim okom.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas