Oglas
· · Komentari: 0
BIKINI

Šeron Stoun (63) u žutom bikiniju: Ovaj model stoji damama svih godina (FOTO)

Komentari na izgled Šeroun Stoun "pršte" od pohvala: Pravo si sunce!

1624863023_Sheron-Stoun.jpg
Foto: EPA
Oglas

Holivudska zvezda Sharon Stone objavila je sliku u žutom dvodelnom kupaćem kostimu iz vrta svoje kuće u Los Anđelesu i pobrala aplauze.

Pročitajte još: Stari-novi TREND: Kendal Džener i Gvinet Paltrou nose papuče kakve do juče niko ne bi obuo! (FOTO)

Elizabet Harli je pokrenula trend

Slobodno se može reći da je zavladala pomama da dame u izvesnim godinama objavljuju slike u kupaćem kostimu. Ovaj trend slikanja u kupaćim kostitima je započela Elizabet Harli, nastavila Selma Hajek (54) koja je počela redovno da objavljuje slike sa bazena. Trendu pokazivanja tela nisu odolele ni mnoge manekenke, pa je tako i Helena Kristensen (53) pokazala da je i dalje zgodna. Sada se pridružila i Šeron Stoun.

Ima 63 godine i izgleda fantastično!

Šeron Stoun ima 63 godine i izgleda fantastično! Na njenom licu se vidi da prirodno stari i teško je primetiti tragove plastičnih operacija. Na ovoj slici se vidi da živi zdrav život.

Dvodelan kupaći za dame srednjih godina

Kupaći kostim je dvodelan, pa iako je donji deo visok i pokriva stomak, vidi se da glumica ima odličnu liiniju.  Ovaj model, sa širokim bretelama, stajao bi većini žena u izvesnim godinama.

Glumicu posmatra buldog Bandit.

Siluetu glumice posmatra njen buldog Bandit i većina komentara se odnose se upravo na malog posmatrača. "Pravo si sunce" - jedan je od komentara.

Šeron Stoun živi u ovoj kući u Los Anđelesu od 1993. godine i kompletno je renovinara. Tokom pandemije često je objavljivala slike i videa kako se provodi.

Pročitajte još: Naomi Kembel (51) prvi put posle rođenja ćerke najavila ZLATNI trend leta (FOTO)

Šeron ima troje dece Roana, Larda i Kvina isvi su usvojeni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Pročitajte još: HEJLI BIBER na ulicama Pariza u HALJINI i SANDALAMA koje svi tražimo ovog leta (FOTO)

- Sve češće gledam video snimke i slike dece kada su bila mala, a čini mi se da će tako biti sve češće - izjavila je nedavno Šerom Stoun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas