Oglas
· · Komentari: 0

''SPREMNA ZA LETO'': Šeron Stoun iznenadila sve provokativnim selfijem u bikiniju u 7.deceniji (FOTO)

Ovakve fotografije glumica do sada nije objavljivala

1685000744_Seron-NASLOVNA.jpg
Photo: Profimedia/ Instagram printscreen sharonstone
Oglas

Šeron Stoun je nedavno napunila 65.godina, ali to je ne sprečava da prati trendove na društvenim mrežama.
Glumica poznata po svom seksipilu, pa je izgleda odlučila da pokaže da i u sedmoj deceniji ne zaostaje od mnogo mlađih dama koje dele svoje slike u kupaćim kostimima.

Ona je pomalo iznenadila pratioce na Instagramu objavivši selfi, koji je uslikala u ogledalu u izazovnoj pozi, dok je na sebi nosila samo bikini zelene boje tigrastog printa. Svakako je i dalje u odličnoj formi...

- Spremna za leto, napisala je uz objavu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Mnogi pratioci su joj udelili brojne komplimente, a jedna od njih je i njena koleginica Mišel Fajfer. Međutim, ima i onih koji su smatrali da je ovakvo obnaženo poziranje u tim godinama javno, neprikladno:

- Volim Šeron, ali ovo je ''ne'' za mene. To je moje mišljenje, napisao je neko.

Kako se vama čini ova objava?

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas