· · Komentari: 0

Šeron Stoun čestitala Severini rođendan: Pevačica se oduševila - "Ne znam kako sročiti nešto"

Pevačica Severina Vučković juče je proslavila 51. rođendan, a danas je ostala bez reči kada joj je rođendansku čestitku uputila holivudska glumica, Šeron Stoun

1682166732_Untitled.jpg
Foto: Profimedia/ ATA images

Šeron je Sverini snimila video poruku u kojoj joj je čestitala rođendan, a pevačica to ni najmanje nije očekivala. 

- Zdravo lepotice, srećna sam da ti poželim srećan rođendan, dobro zdravlje i sreću. Posebno jer znam da si toliko dobrog učinila, radiš divan posao, tako si ljubazna i prijatelj mom prijatelju. Nadam se da si imala najdivniji, magičan rođendan i nadam se da će to da se nastavi tokom godine. Nadam se da ćemo jedna drugoj reći "zdravo" i uživo, lepo provedi dan - poručila je Šeron Severini.

Severina je snimak objavila na svom Instagramu uz reči koje opisuju koliko se obradovala.

- Ajme Gospe blažena, ne znam kako sročiti nešto o Šeron Stoun… koja mi pritom i čestita rođendan. Još samo da mi se Gospa ukaže… Šta reći nego hvala divnoj, prepametnoj (IQ 154) i jakoj ženi, majci, glumici, ikoni i idolu generacija, koja je učinila toliko dobra za žene. Koja je i slikarka, a izdala je i knjigu u kojoj, između ostalog, progovara o svojoj borbi za dete, koje je mogla viđati samo jednom mesečno. Prejaku ženu možeš samo, i očigledno, pokušati uništiti tamo gde je najranjivija. Drugo ne postoji gde je možeš slomiti. Šeron Stoun, živi večno - napisala je presrećna Severina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.