Oglas
· · Komentari: 0
feng shui

Šest Feng Shui pravila za vrelu atmosferu u spavaćoj sobi: Uzburkajte strasti pomoću jednostavnih izmena!

Bez obzira da li ste slobodni ili želite da oživite stvari nakon nekoliko godina braka, Feng Shui vam može pomoći da poboljšate svoj seksualni život i vretite strast u spavaću sobu.

1623224793_Depositphotos_283083454_xl-2015.jpg
FOTO: Depozit
Oglas

Ovo su pravila koja treba da ispoštujete u spavaćoj sobi ukoliko želite da podgrejete atmosferu.

Predmeti koji privlače strast

U ljubavni kutak vašeg doma, a posebno u ljubavni kutak vaše spavaće sobe, dodajte nekoliko simbola koji za vas predstavljaju zdrav i strastven seks. To bi mogle biti Kama Sutra, nestašne slike sakrivene u fioci ili čak figurice Venere i Kupidona. Kakvi god da su, odaberite simbole koji mogu podići vašu seksualnu energiju.

Pročitajte još: FENG SHUI simboli koji donose BLAGOSTANJE! Ovakav print je i te kako poželjan u vašem domu

LJubavni kutak
Prema Feng Shui tradiciji, to je deo sobe koji je najdalje desno od ulaznih vrata. Oko tog ćoška biste trebali da napravite "ljubavni oltar". Možete staviti figurice ptica u paru (uvek okrenute jedna ka drugoj), slike zaljubljenih parova, eterično ulje koje ćete ili sveće... Sve što vam podstiče ljubavnu i romantičnu energiju.

Boje strasti po Feng Shui pravilima

Ružičasta i bela su odlična za prizivanje ljubavi i strasti. Ali, crvena boja posebno privlači energiju, najviše seksualnu. Pošto crvena ne stoji najbolje na zidovima i bila bi otperećujuća, s obzirom da se radi o spavaćoj sobi, probajte da dodate detalje u ovoj boji. To mogu biti čaršafi, jastučići, detalji na zavesama...

Eterična ulja za prizivanje strasti

Najbolja eterična ulja koja podstiču ovu vrstu energije po Feng Shui pravilima su kombinacija jasmina i sandalovine. Ugrejte ova ulja i dozvolite im da zamirišu po celoj sobi. Možete nekoliko kapi da ukapate na jastuk. Pored jasmina i sandalovine, poznato je da ljubavnu energiju privlači i eterično ulje grejpa.

Pročitajte još: Prema feng šui načelu, SAPUN vam može PROMENITI ŽIVOT - evo i kako!

Ukoliko imate noćni stočić pored kreveta u spavaćoj sobi, obavezno stavite dva. Pravilo para važi i za figurice kojima prizivate ljubav ili strast.

Osvetljenje po Feng Shui pravilima

Svetlo treba da bude prigušeno i difuzno. Uvek je dobro da unesete element vatre kroz upaljene sveće. Kako biste prizvali strast u spavaćoj sobi, dobro je da imate viseći, kristalni luster ili makar kristalnu kuglu okačenu u jugozapadnom delu.

Ovde treba napomenuti da u spavaćaj sobi ne bi trebalo da postoji televizor, komjuter i slično. Dozvoljeno je samo da tu bude radio ili gramofon radi romantične muzike.

Nered ispod kreveta

Po Feng Shui filozofiji, nered ispod kreveta blokira seksualnu i ljubavnu energiju (u ekstremnim slučajevima, dolazi do problema sa začećem). I zato, očistite sve što držite ispod kreveta u spavaćoj sobi i premestite na drugo mesto. Dozvoljeno je držati samo čiste peškire ili posteljinu ispod kreveta. Pored kreveta treba da imate dva noćna stočića.

Izbegavajte "položaj mrtvaca" kada se radi o pozicioniranju kreveta u spavaćoj sobi.

Pisma bivših partnera koja ste gurnuli ispod kreveta mogu blokirati trenutnu vezu. Cipele ispod kreveta su signal da krećete dalje, što je suprtno energiji zajednice koju pokušavate da prizovete. Kofer ispod kreveta vam izaziva osećaj odvojenosti od doma, kao da nikad niste kod prave kuće.

Pročitajte još: Isterajte ZLO iz svog doma! Pet stvari koje prema FENG ŠUJI pravilima unose pozitivnu energiju u kuću

Položaj kreveta po Feng Shui pravilima

Krevet ne bi trebalo da vam bude u ravni sa vratima (ali treba da bude okrenut ka vratima, samo ne u ravni) jer je to "pozicija mrtvaca", a priznaćete da ovo i ne zvuči kao nešto što ima veze za strašću. Uvek odmaknite krevet od zida, kako oba partnera mogu neometano da uđu u krevet. Ukoliko imate veliki krevet, koji ima dva odvojena dušeka, obavezno ih zamenite za jedan. Naslon od kreveta treba da bude naslonjen na zid, kako biste iamli stabilan odnos.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas