Oglas
· · Komentari: 0
OSLOBAĐANJE

Stvari koje morate IZBACITI IZ ORMARA do svoje 30-te

Vreme je za promene.

1606142364_Depositphotos_43099531_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Ako do sada niste to uradili naredni period je pravo vreme za promene. Za početak krenite od ormara.

Evo šta bi sve trebalo da izbacite iz ormara i započnete promene:

1. Donje rublje

Ono koje ima dečje printove, nije više dovoljno elastično, ima rupice i slično. Ovo je vreme kada treba da uložite u što kvalitetniji grudnjak i birate gaćice u kojima ćete se osećati kao milion dolara, čak i ako niko ne gleda.

2. Stvari koje vam više ne pristaju

Poricanje je neprijatelj dobrog izgleda. Ako vam odeća jednostavno ne odgovara kako je zamišljeno da bi trebalo, poklonite je nekom drugom.

Pročitajte još: Pravimo greške kada LAKIRAMO NOKTE: Kako da ih izbegnete

3. Odeća kojoj treba prepravka

Da ste te komade htele da popravite, već biste to uradile.

4. Čarape

Mislimo na one s rupama, a sigurno imate koji takav komad u svom ormaru, htele vi to da priznate ili ne. Čak ni za po kući.

5. Farmerke

Foto: Depozit

U ovom trenutku u svom životu, potrebna vam je odeća koja savršeno odgovara vašoj figuri. Farmerke iz srednje škole, koje niste obukle od nje, ne spadaju u tu kategoriju.

Pročitajte još: Jedanaest ŽENSKIH SITNICA koje će vas oraspoložiti u sekundi (VIDEO)

6. Nakit

To je onaj, nakon čijeg nošenja, vaša koža postaje zelena ili bilo koje druge boje. Radije investirajte u jedan, ali kvalitetniji komad.

7. Cipele

One koje su doslovno pred raspadom, ali vi ne možete da se odvojite od njih. Ali samo se setite da koliko god vama bile drage, drugima su odvratne.

8. Majice s uvredljivim natpisima

Možda mislite da je to cool, i priznajemo, nekad je možda i bilo. Ali sada definitivno više nije.

Porčitajte još: Sve sastojke imate kod kuće: Rešite se MITISERA na NOSU

Foto: Depozit

9. Komadi koji otkrivaju previše

Prozirne majice, prekratki minići, haljine s otvorenim leđima i dekolteom, znate već na šta mislimo. Za to je nekad bilo prostora, ali vaš šef i njegova žena ne moraju da vide baš sve.

10. Helanke

Mislimo na one za vežbanje, kroz koje može da se vide baš sve. To nije bila pametna ideja ni pre, ali pripisaćemo to buntovnoj mladosti.

11. Odeća koja više nije bela

Nekad je bila, ali sada više ne. Ni sebe ne možete da zavarate, a kamoli druge.

Pročitajte još: Ovo je deset ODVRATNIH činjenica koje niste znali o šminki

Foto: Depozit

11. Kožne komade koji su počeli da pucaju

Treba li dodatno objašnjavati zašto ovo više ne bi trebalo da bude u vašem ormaru?

12. Bilo šta "fejk"

Ako ne možete sebi da priuštite original, nemojte kupovati ni lažnjak. Nikoga nećete zavarati.

13. Sve komade koji na sebi još uvek imaju etiketu

Sve one silne krpice koje ste nekada davno kupile i odložile u ormar, a da sanjih niste skinule etiketu, a kamoli je obukle.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas