Oglas
· · Komentari: 0
CIPELARNIK

Obožavate cipele? Neka ih, onda, svi vide! Ovo je ženski OMILJENI deo nameštaja

U visini ramena stavite cipele koje sada nosite.

1605256599_Depositphotos_162880248_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

“Uz ovu kombinaciju savršeno bi mi se slagale braon čizme na štiklu, ali ko će sada da ih traži?” Koliko puta ste nešto slično izgovorili, i obuli prvo što vam je palo pod ruku jer niste imali vremena da tražite željeni model u cipelarniku, sakriven u nekoj kutiji ili ko zna gde?

Pročitajte još: OVO je najbolji način da UPROPASTITE dnevnu sobu! Poštujte PRAVILA i to se NEĆE DESITI

Nakon određenog vremena shvatite da nosite samo dva-tri para obuće, uprkos broju cipela koji imate.

Sve i da vam nije uzor Keri Bredšo, junakinja serije “Seks i grad”, koja nije mogla da odoli cipelama dizajnera Manola Blahnika, u ženskoj, a sve češće i u muškoj krvi je strast prema obući i potreba za kupovinom. Problem nastane kada nemamo dovoljno prostora za njeno odlaganje, pa je ostavljamo gde stignemo, najčešće praveći nered u predsoblju.

Pročitajte još: Volite JAKE BOJE, ali OVA GREŠKA u uređenju doma može da napravi HAOS

Rešenje u vidu cipelarnika davno je izumljeno, ali novina je da ne moraju da predstavljaju nužni, već i željeni komad nameštaja. Samim tim ne ograničava ih uobičajena forma na koju smo navikli, u vidu zatvorenih fioka, već se cipele mogu slobodno staviti na visokim, otvorenim policama, naslonjenim na zid.

Ukras, zašto da ne? Foto: Depozit

U tom slučaju mogu da budu i u okviru dnevne ili bilo koje sobe, jer će predstavljati detalj po sebi. Samo je potrebno da cipele složite po bojama, u niz, i da imaju bar jednu zajedničku nijansu sa stolicom ili drugim, željenim komadom nameštaja.

Cipele su malo umetničko delo!

Tako ćete stvoriti malu umetničku celinu, svojevrsni izložbeni prostor, a vaša omiljena obuća dobiće još na većoj vrednosti, ne samo u vašim očima već i kod gostiju.

Pročitajte još: MALA dnevna soba traži VELIKE IDEJE: Ovo su najčešće GREŠKE

Veoma efektno izgleda i kada samo nekoliko otvorenih polica u obliku kocke, ili dvorednog pravougaonika, nisko postavite do štendera ili fotelje, čineći taj deo prostorije zasebnim modnim kutkom.

Kada se nalaze u okviru ormana sa kliznim vratima, bilo bi najzgodnije da cipele poređate tako da vam police sa onima koje najčešće nosite budu u visini ramena, da biste ih najlakše uzimali. Ako neke od njih držite u kutijama, naslaganim jednu na drugu, savetujemo vam da na njih zalepite nalepnice sa natpisom koja se obuća nalazi u njima.

Dobro rešenje su i plastične kutije.

Još bolje je da, ako ste kreativni, odštampate sličicu odabranog modela i zalepite na kutiju. Na taj način izbećićete stalno “lutanje” i zavirivanje u kutije, koje se pritom često sruše, i uštedeti dragoceno vreme, čineći odeljak organizovanijim i preglednijim. Dobro rešenje su i plastične kutije, sa rupom za ventilaciju, koje štite obuću od vlage, pa je tako spakovanu bez bojazni možete čuvati i na terasi.

Pročitajet još: Nosite CVETNU HALJINU i tokom jeseni: Uklopite je uz tople detalje

Ukoliko spadate u grupu srećnika koji imaju garderober, u njega ćete lako uklopiti odeljak sa cipelama. Možete ih rasporediti na više načina, slažući ih po boji, uz odeću koja visi iznad njih, ili po stilu, vizuelno praveći odvojene celine - od sportskih, preko svakodnevnih, do elegantnih   kombinacija.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas