· · Komentari: 0

Evo zbog čega bi trebalo da držite TEGLU SA PIRINČEM u ORMARU: Koristan trik

Jeftin trik koji morate znati

1674566532_shutterstock_360527063.jpg
Foto: Shutterstock

Ako želite da vam ormari i sobe uvek mirišu prijatno, dovoljna vam je staklena tegla, pirinač i nekoliko kapi eteričnog ulja.

Pirinač savršeno asporbuje mirise eteričnog ulja, pa će obezbediti vašem garderoberu da miriše i po nekoliko meseci. Bolji je izbor od kupovnih osveživača vazduha jer ne sadrži nikakve hemikalije.

Pročitajte još: Rešite se ogrebotina na KOŽNOJ OBUĆI: Potrebna vam je samo jedna namirnica iz kupatila

Možete izabrati ulje bilo kog mirisa. Ulje limunske trave najdelotvornije je ako želite da eliminišete neprijatne arome.

Pravi se tako što se tegla napuni pirinčem, doda 10 do 20 kapi eteričnog ulja. Poklopite i dobro protresite, kako bi se ulje ravnomerno rasporedilo. Poklopac skinite, a teglu prekrijte gazom i pričvrstite gumicom. Kada primetite da se intezitet mirisa smanjio, samo protresite teglu ili dodajte koju kap ulja.

Osim u garderoberima, možete ga koristiti i kao osveživač prostorija.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.