Oglas
· · Komentari: 0
LEPOTA LICA

Sunce PRŽI NAŠE LICE čak i kada nismo "izgoreli"! OPORAVITE ga u jednom tretmanu

Ova nega dubinski hidrira kožu, jača njenu elastičnost i usporava proces starenja i potpuno je oporavlja od štetnog uticaja sunca

1598995035_woman-5245601_960_720.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Maska za lice i hranljivo mleko za telo koji se nanose nakon što su pilingom uklonjene nepoželjne čestice i višak sebuma, snabdeće kožu svim neophodnim sastojcima i doprineti očuvanju elastičnosti i čvrstine.

Pročitajte još: Probajte ČAROBNU masku: JABUKA i jedno JAJE licu SNAGU daje!

Na tržištu se može naci veliki izbor kvalitetnih maski za negu svih tipova kože. Ovi proizvodi su rezultat svremenih istraživanja na polju kozmetologije, a napredak tehnologije omogućuje da aktivni sastojci prodru i do dubljih slojeva kože.

Maske su posebno dobre jer ne sadrže konzervanse ni sintetičke supstance

Pročitajte još: Pogrešno korišćenje ČETKE povećava mogućnost OPADANJA KOSE

Osim toga što se koriste sveže pripremljene, prednost maski za negu kože iz „domaće radinosti“ je u tome što ne sadrže konzervanse niti sintetičke supstance.


Foto: Pixabay

Maska za hidrataciju i sjaj

Pročitajte još: UDOBNO I UKLOPIVO: Ravna obuća za sve kombinacije

Polovinu oljuštenog krastavca usitnite u blenderu ili narendajte, dodajte 2 do 3 kašike jogurta i rasporedite po licu izbegavajući predeo oko očiju i usta. Posle 15 minuta masku ukolnite i isperite lice mlakom vodom.

Maska za suvu i osetljivu kožu

Polovinu sadržaja pulpe avokada i polovinu banane usitnite u blenderu i pomešajte sa supenom kašikom meda. Rasporedite po licu izbegavajuci predeo oko ociju i usta. Posle 10 minuta masku ukolnite i isperite lice mlakom vodom.

Pročitajte još: ODRASLI STE, a imate AKNE? Evo zašto se to dešava

Maska protiv starenja

Otopite na pari 30 grama crne čokolade, dodajte kašiku mleka, kašičicu biljnog ulja i kašičicu meda, sve dobro izmešajte i kada se prohladi nanesite na lice izbegavajuči predeo oko ociju i usta. Posle petnaestak minuta masku ukolnite i isperite lice mlakom vodom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas