Oglas
· · Komentari: 0
LEPOTA LICA

Belance, šećer i brašno - ovo nije recept za kolače, već za najhranljivije MASKE ZA LICE! Isprobajte ih već danas

Sve što treba da uradite jeste da zavirite u svoju kuhinju i bakine recepte za lepotu.

1619715215_Depositphotos_7610563_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Zaboravite skupe kupovne i industrijske maske za lice, koje samo jednokratno kožu čine blistavijom. Umesto toka, pogledajte šta sve imate u svojoj kuhinji i posvatujete se sa bakom o tradicionlanim receptima, koji se još od davnina koriste u nezi i lepoti.

Maska od belanceta

Kada je napravite, nanesite je i držite na licu 10 -15 min. Nakon toga se umijte mlakom vodom i nanesite kremu za lice.

Pročitaje još: NJujorška dijeta: Izgubite do 6 kilograma i 12 centimetara u struku!

Potrebni sastojci:

  • 2 belanceta
  • 2 kašike čistog jogurta

Izmešajte sastojke u činiji, nanesite masku na lice i ostavite da deluje 5 min. Nakon toga isperite lice toplom vodom i nježno posušite peškirom. Ova maska je idealna za hidrataciju kože lica.

Maska od šećera

Šećer je poželjniji za čišćenje pora, jer ne kida kožu kao so. Kada se nakupe ljuspice stare kože važno je ukloniti, da bi ste očistili pore i da bi vaša koža izgledala lepše.

Potrebni sastojci:

Pročitajte još: Da li će vas muškarac PREVARITI, zavisi da li ima ovaj OBLIK LICA

  • 2 supene kašike šećera
  • 3 supene kašike vode

Izmešajte šećer sa vodom da se on istopi. Nanesite masku na lice, i masirajte kružno. Isperite sa mlakom vodom, ili uzmite vlažni peškir i malo ga zagrejte u mikrotalasnoj i obrišite lice.

Maska od zobenog brašna

Ova maska je idealna za osetljivu, kožu izgorelu suncem ili iziritiranu na neki drugi način. Maska se može prilagoditi i za masnu i za suvu kožu, za masnu kožu samo dodajte u smesu par kapi limunovog soka, a za suvu, dodajte par kašičica meda.

Pročitajte još: Mesečeva DIJETA za april: Jednostavna i efikasna! (SATNICA)

Potrebni sastojci:

  • šolja jogurta
  • pola šolje zobenog brašna

Izmešajte sastojke i nanesite masku na lice, držite je 10 do 15 min. Isperite lice mlakom vodom ili opet uporebite zagrejani peškir. Samo pazite da ne bude prevreo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas