Oglas
· · Komentari: 0
Kosa

Za savršenu frizuru odmah nakon buđenja potrebna vam je samo JEDNA STVAR

Važno je šta radite uveče

1599553051_read-2402233_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Hteli biste ujutru da imate više vremena za uređivanje i frizuru pre nego krenu dnevne obaveze, ali to bi onda značilo manje spavanja što nije prihvatljivo, pogotovo ako ste veče pre ostali duže budni uz dobar film ili seriju.

Australijski frizer Aleks Fuš ima rešenje. Ovaj stručnjak iz Sidneja tvrdi da je za savršenu frizuru nakon buđenja i lokne bitno ono što radite naveče, pre spavanja, a ne ujutru, te da vam je potrebna samo jedna stvar - suvi šampon.

Pročitajte još: Farbate se, a BEBA je na putu, PRESTANITE to da radite bar tokom PRVA TRI MESECA! Ovo je razlog!

Naveče pre spavanja poprskajte šampon za suvo pranje kose s udaljenosti od 30 centimetara na kosu, a on će tokom noći upiti sva ulja. Kada se ujutro probudite kosa će biti, kako Aleks tvrdi, čista, a frizura postojana. Ovom metodom uštedećete puno vremena.

Pročitajte još: NEEE, kosa je POZELENELA od hlora! Bez panike, brzo kupite ASPIRIN

Mnoge žene, koje su isprobale ovaj trik, na društvenim mrežama napisale su da bi volele da su ranije znale za njega.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas