Oglas
· · Komentari: 0

3 NAČINA DA KOSA BUDE ZDRAVA I PUNA VOLUMENA: Ukoliko imate kovrdže, ovo je nabolje rešenje za stilizovanje

Prema stručnjacima ova 3 načina učiniće kovrdžavu kosu zdravom i definisanom.

1712572299_shutterstock_1935834610.jpg
Photo: Shutterstock
Oglas

Ako imate kovrdžavu ili talasastu kosu, onda znate koliko je neophodno da se posveti vremena stilizovanju. Proces oblikovanja kose na prirodan način može biti spor, ali je znatno bolji nego da gorite kosu raznim uređajima. Ovo su 3 načina da poboljšate volumen i zdravlje kose.

1. Koristite masku za kosu


Rutina održavanja kovrdžave kose je veoma bitna jer zahteva više posvećivanja od obične. Adekvatnom negom održavate hidrataciju kose. Prema stručnjacima bolje je da se odlučite za masku umesto za tradicionalni balzam.

Maske za kosu služe da zadržavaju hidrataciju, jačaju vlas kose i štite od lomljenja i oštećenja. Kovrdžava kosa je sklonija pucanju od drugih tipova kose, tako da je važno da počnete da imate kvalitetnu rutinu.

2 . Ne štedite na proizvodima za stilizovanje


Najbolji način da pustite da se vaše lokne osuše na vazduhu bez gubitka volumena je da koristite proizvode za stilizovanje nakon što operete kosu. Stručnjaci preporučuju da počnete sa maskom koja će učiniti kosu hidriranom i mekanom, a zatim da nanesete kremu za definisanje lokni.

3. Vodite računa o sastojcima


Sastojci koje treba da koristite za stilizovanje su, infuzije ili kompleksi pirinča i bilo šta bez parabena i sulfata, piše sajt Mind Body Green.

Sensa 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas