Oglas
· · Komentari: 0
OČI

Zaboravite na maskaru! PRIRODNIM putem do DUGIH i GUSTIH trepavica

Ovakve trepavice pogledu daju dozu misterije i zavodljivosti

1594747829_lady-912378_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Ne postoji ništa privlačnije i lepše u ženskom pogledu od dugih i gustih trepavica koje tom pogledu daju dozu misterije i zavodljivosti. Ukoliko imate problem s opadanjem trepavica ili ako su retke i nedovoljno duge, ima načina da prirodno ubrzate njihov rast i popravite volumen.

Foto: Pixabay

Pročitajte još: Ovo mora da je greška! Žene imaju nove CIPELE koje nikada NE NOSE?

Maslinovo ulje ili vazelin

Jedan od najefikasnijih trikova za ubrzanje rasta i poboljšanje kvaliteta trepavica je da nanesete maslinovo ulje ili vazelin na njih i ostavite tako preko noći. Isperite tek ujutro.

Pročitajte još: Nabavite SAFARI haljinu "A" kroja, maramu sa ANIMAL printom i spremni ste da sve OBORITE S NOGU

Vitamin E

Vitamin E je još jedan sastojak poznat po svojim svojstvima za brži rast trepavica. Nanesite ulje vitamina E na trepavice i to dva puta dnevno pomoću pamučnih tufera.  Savetuje se da se malo nanese ujutru, pre šminkanja i još jednom uveče posle uklanjanja šminke.

Oprez
Da biste imali duže i gušće trepavice,  za početak bi trebalo da vodite računa o njima. Obavezno i prvo pravilo je da pre spavanja uklonite maskaru sa trepavica.

Ricinusovo ulje

Supenu kašiku ricinusovog ulja i supenu kašiku ekstrakta vanile dobro umešajte i nanesite na trepavice čistom četkicom od maskare.

Pročitajte još: BLEDE, menjaju boju i pucaju: Kako zaštititi tetovažu od SUNCA?

Najbolje je da probate sve ove prirodne preparate, da biste videli koji je najbolji za vas i vaše trepavice. Samo budite strpljivi, jer rezultati ne mogu doći preko noći. 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas