Oglas
· · Komentari: 0
TRAGEDIJA

JEZIVO: Majka je ubila svoju petomesečnu bebu, a njene reči lede KRV U ŽILAMA

Užasna tragedija

1639039686_dete.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Kristi Alkazar iz Nju Džersoija, ubila je svoju petomesečnu bebu, a izjava koju je dala u policiji, šokirala je sve.

Pročitajte još: NEZAPAMĆEN ZLOČIN: Čovek UBIO ženu, troje dece, a zatim i sebe zbog lažnog kovid pasoša

Naime, ova 26-godišnja devojka izjavila je policiji, kako je svoju ćerkicu morala da ubije, kako bi "ispunila poslednji greh". Bez ikakve empatije, ona je bebu izbola u svom domu u Pens Grouvu. 

Kako se navodi u sudskim spisima, ona je rekla da je bila "zdravog duha i tela". Kada je policija došla na lice mesta, zatekli su Kristi koja se sa još jednom osobom svađa nad mrtvim telom bebe.

Izbola ćerku nožem

– Beba je imala vidljive ubodne rane na grudima. Na licu mesta pronađeno je više noževa i dokaza. Otac bebe nije bio kod kuće u vreme ubistva – navode organi iz istrage.

Komšije Kristi, kažu kako nikada ne bi mogli ni da sanjaju da je spremna tako nešto da uradi, jer je važila za veoma finu osobu. 

– Neverovatna tragedija. Bila je veoma fina dama – rekla je komšinica Vendi Burgos, koja nije mogla da poveruje šta se događa.

Pročitajte još: JEZIVA TRAGEDIJA: Otac i maćeha mučili šestogodišnjeg dečaka pa ga ubili - Unapred mu iskopali grob (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

 

– Živeo sam pored njenih vrata dve i po godine, tako da je to za mene šok. Ništa nije slutilo na to da će se ovako nešto dogoditi – dodao je drugi komšija.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas