Oglas
· · Komentari: 0
STRAŠNO

JEZIVA TRAGEDIJA: Otac i maćeha mučili šestogodišnjeg dečaka pa ga ubili - Unapred mu iskopali grob (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Jeziva tragedija

1638951459_malisan.jpg
Foto: Youtube printscreen/On Demand News
Oglas

Tomas Hjuz i njegova supruga Ema Tastin, optuženi su za zlostavljanje i ubistvo šestogodišnjeg dečaka.

Pročitajte još: Mama je žigosana kao PRELJUBNICA jer ne ličim na nju, a ispostavilo se da sam ZAMENJENA na rođenju (FOTO)

Maleni Artur, preživeo je pravi pravi pakao sa ocem i maćehom, koji su ga maltretirali tokom karantina prošle godine. Dečak je preminuo od povrede na mozgu, a da stvar bude bizarnija Emi je čitavu situaciju zabeležila mobilnim telefonom. Ona je osuđena za ubistvo, dok je otac kriv za ubistvo iz nehata.

Tokom suđenja pušten je snimak dečaka, u kome govori kako ga niko ne voli , a snimak pokazuje i kako se muči da podigne joragan, kao i da ustane nekoliko sati pre nego što je preminuo.

Tužioci smatraju da je ovaj zločin, predstavlja mučenje malenog Artura, koga su nasilno hranili preslanim obrocima, da bi ga potom izgladnjivali, nije dobio vodu, a neizmenično su ga i tukli.

Dan pre nego što je preminuo Tomas je nekome poslao poruku, da pripremi i iskopa Arturov grob. Zastrašujuće poruke bile su i od maćehe, a ono što je sud zaključio je i to, da bi Artur bio živ da ona nije došlo do karantina.

Dečak je živeo sa očevim roditeljima koji su ga obožavali, ali je zbog pandemije morao da bude kod oca. Inspektorka smatra da je to bila najgora odluka koja je donešena.

- Da je samo Hjuz ostavio Artura sa bakom i dekom koji su ga apsolutno obožavali, voleli i negovali - rekla je ona za Miror.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas