Oglas
· · Komentari: 0
SIMBOLIKA

Tumačenje SNOVA: Šta znači sanjati PUCNJAVU

Pucnjevi su snovi koji u zadnjih 50 godina su postali relativno čest san.

1615802767_ec647a4870abfaf92526b9c8b2317f5d1f0e7118.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Špekuliše se da je glavni uzrok moderna kinematografija puna nasilja i oružja, kao i dnevne vesti o učestalim napadima i ratnim aktivnostima širom planete.

Mimo ovoga pucanje u snovima se češće sanja tokom praznika, verovatno jer se tada upražnjava mnogo zabave vezane za vatromete i petarde.

Pucnjava je i relativno čest motiv snova kod osoba koji konuzumiraju video igre.

Snovi vezani za pucnjavu, kod osoba koji su aktivni igrači video igara se ne tumače.

Sanjati da na vas pucaju

Ako u snu na vas pucaju, to označava da vam savest nije čista. Moguće je da ste izigrali nekoga zbog čega strepite da će vam se svakog trenutka osvetiti. Preduzeli ste maksimalne mere opreznosti, ali počinjete panično da reagujete na svaki šum i da sumnjate u svakoga ko vam se približi.

Sanjati da čujete jedan pucanj

Ukoliko u snu čujete jedan pucanj, to znači da ćete se zaljubiti. U skorije vreme imaćete osećaj kao da vas je pogodila Amorova strela pa nećete moći da jedete, da spavate ili da se bavite drugim svakodnevnim aktivnostima. Samo ćete razmišljati o osobi koja vam se sviđa i pravićete planove kako da je/ga ponovo sretnete.

Sanjati da čujete pucnjavu

Kada u snu čujete pucnjavu, to upozorava da vam preti opasnost. Može se desiti da će vas ukućani ili kolege na poslu napasti zbog nečega što ste uradili. Iako će vaše namere biti dobre, ispostaviće se da bi bilo bolje da ste sačekali pravi trenutak i da ste ih pitali za savet.

Rafalna pucnjava u snovima

Sačekaće vas kritike za nešto što se uradili u prošlosti. Kritikovaće vas cijela porodica i to ne samo najbliža, nego i dalja, a neće se libiti da vam kažu u lice šta imaju.

Sanjati da vi pucate iz pištolja

Ako u snu vi pucate iz pištolja, to implicira da ćete se braniti. Vi ste osoba koja često misli da je ceo svet protiv nje i čim se osetite ugroženo, pokazujete zube i dajete drugima do znanja da vas ne diraju. Nekada suviše ozbiljno shvatate sve što vam kažu i naslućujete da cilj nije šala, već provokacija.

Sanjati da pucate iz puške
Napašćete nekoga verbalno ali unaprijed isplanirano. Neće imati ni najmanju mogućnost da se odbrani jer ćete činjenice izneti na izuzetno razumljiv način. Razoružaćete protivnika argumentima.

Gledati da pucaju po nekome
Imate mogućnost da svojim autoritetom i delovanjem zaštitite neku bližu osobu, najverovatnije u familiji, na koju su se svi ostali okomili. Takvom akcijom steći ćete zahvalnog prijatelja.

Sanjati da ste izbegli pucanj
Kada u snu izbegnete pucanj, to simbolizuje sreću. Verovatno će bliska osoba preći preko uvrede koju ste joj naneli i pružiće vam drugu šansu da ispravite greške. To ne biste trebali olako da shvatite jer, ako i ovaj put zabrljate, više nema nazad.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro na televiziji, video igrama ili uživo videli da neko puca, to je sigurno ostavilo utisak na vas. U ovom slučaju san se ne tumači.

                        Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas