· · Коментари: 0
СИМБОЛИКА

Тумачење СНОВА: Шта значи сањати ПУЦЊАВУ

Пуцњеви су снови који у задњих 50 година су постали релативно чест сан.

1615802767_ec647a4870abfaf92526b9c8b2317f5d1f0e7118.jpg
Фото: Депозит

Шпекулише се да је главни узрок модерна кинематографија пуна насиља и оружја, као и дневне вести о учесталим нападима и ратним активностима широм планете.

Мимо овога пуцање у сновима се чешће сања током празника, вероватно јер се тада упражњава много забаве везане за ватромете и петарде.

Пуцњава је и релативно чест мотив снова код особа који конузумирају видео игре.

Снови везани за пуцњаву, код особа који су активни играчи видео игара се не тумаче.

Сањати да на вас пуцају

Ако у сну на вас пуцају, то означава да вам савест није чиста. Могуће је да сте изиграли некога због чега стрепите да ће вам се сваког тренутка осветити. Предузели сте максималне мере опрезности, али почињете панично да реагујете на сваки шум и да сумњате у свакога ко вам се приближи.

Сањати да чујете један пуцањ

Уколико у сну чујете један пуцањ, то значи да ћете се заљубити. У скорије време имаћете осећај као да вас је погодила Аморова стрела па нећете моћи да једете, да спавате или да се бавите другим свакодневним активностима. Само ћете размишљати о особи која вам се свиђа и правићете планове како да је/га поново сретнете.

Сањати да чујете пуцњаву

Када у сну чујете пуцњаву, то упозорава да вам прети опасност. Може се десити да ће вас укућани или колеге на послу напасти због нечега што сте урадили. Иако ће ваше намере бити добре, испоставиће се да би било боље да сте сачекали прави тренутак и да сте их питали за савет.

Рафална пуцњава у сновима

Сачекаће вас критике за нешто што се урадили у прошлости. Критиковаће вас цијела породица и то не само најближа, него и даља, а неће се либити да вам кажу у лице шта имају.

Сањати да ви пуцате из пиштоља

Ако у сну ви пуцате из пиштоља, то имплицира да ћете се бранити. Ви сте особа која често мисли да је цео свет против ње и чим се осетите угрожено, показујете зубе и дајете другима до знања да вас не дирају. Некада сувише озбиљно схватате све што вам кажу и наслућујете да циљ није шала, већ провокација.

Сањати да пуцате из пушке
Напашћете некога вербално али унапријед испланирано. Неће имати ни најмању могућност да се одбрани јер ћете чињенице изнети на изузетно разумљив начин. Разоружаћете противника аргументима.

Гледати да пуцају по некоме
Имате могућност да својим ауторитетом и деловањем заштитите неку ближу особу, највероватније у фамилији, на коју су се сви остали окомили. Таквом акцијом стећи ћете захвалног пријатеља.

Сањати да сте избегли пуцањ
Када у сну избегнете пуцањ, то симболизује срећу. Вероватно ће блиска особа прећи преко увреде коју сте јој нанели и пружиће вам другу шансу да исправите грешке. То не бисте требали олако да схватите јер, ако и овај пут забрљате, више нема назад.

Значење сна може бити једноставније. Уколико сте скоро на телевизији, видео играма или уживо видели да неко пуца, то је сигурно оставило утисак на вас. У овом случају сан се не тумачи.

                        Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.