Oglas
· · Komentari: 0

KAD STVARI KRENU JUŽNO: Saut Park se nemilosrdno narugao Saseksovima, ali NEKOME IPAK NIJE SMEŠNO (VIDEO/FOTO)

Advokati nadziru dešavanja u daljim epizodama crtaća

1677145984_profimedia-0724308620-Megan-south-park-naslovna.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Satirični crtani film ''South Park'' mnoge epizode je posvetio ismevanju i karikiranju poznatih ličnosti. Nisu štedeli nikoga, a vrlo često se dešavalo da par godina unapred predvide dešavanja, kao onda kada su napravili epozodu gde se Donald Tramp pojavljuje kao predsednik Amerike, što se kasnije i obistinilo.

Da prate dešavanja u svetu pokazali su i ovog puta, kada su se u novijoj epizodi fokusirali na ''princezu i princa od Kanade'', aludirajući na princa Harija i njeguvu suprugu Megan. U epizodi koju su nazvali '' Svetska turneja privatnosti'', kritički su se osvrnuli na želju Saseksovih da sačuvaju svoju privatnost, dok u isto vreme izdaju memoare, dokumentarac, i iznose prljavi veš iz svog života na dvoru, odnose sa obe porodice i borbi sa medijima.

Foto: Profimedia

Oni su na duhovit način ispričali svoj utisak, ali ovo ipak nije svima bilo smešno. Nakon što je emisija emitovana, pojavili su se izveštaji koji sugerišu da je 41-godišnja Megan ''uznemirena i nije oduševljena'' ovim ruganjem, i ne tako laskavim prikazom para, prenosi DailyMail. Jedan od kraljevskih komentatora je čak tvrdio da su se advokati Saseksovih namerili na animiranu seriju.

Foto: Profimedia

Međutim, portparol Harija (38) i njegove supruge, sada je osudio spekulacije da planiraju da tuže tvorce South Parka, zbog satirične epizode, navodeći ih kao ''dosadne i neosnovane'', u izjavi datoj Newsweeku.

U kratkoj izjavi, ne pominju tvrdnje da će advokati para pratiti emisiju, kako bi videli da li će ovaj crtani pokrenuti nove napade na par u budućnosti. 

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas