Oglas
· · Komentari: 0

Ovako su princ Hari i Megan Markl reagovali na saopštenje Kejt Midlton: Rekli su samo jednu rečenicu

Princeza Kejt Midlton je objavom u petak zabrinula svet

1711284916_fd9462b3cf4e84d8ced423f3a6719ae8a28e98bc.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Princ Hari i Megan Markl privatno su kontaktirali Kejt Midlton nakon što je princeza od Velsa otkrila da joj je dijagnostikovan rak, piše Pejdž Siks.

Pored ličnog gesta vojvode i vojvotkinje od Saseksa, koji imaju zategnute odnose sa kraljevskom porodicom, poslali su javnu poruku Midlton nakon što je ona u petak objavila svoju šokantnu dijagnozu.

- Želimo zdravlje i izlečenje Kejt i porodici i nadamo se da će to moći da urade privatno i u miru - naveo je par koji je napustio kraljevsku porodicu 2020. godine, piše Pejdž Siks.

Midltonova je rekla da je bolest „došla kao veliki šok“ za nju i njenog supruga, princa Vilijama, i da su činili sve što je u njihovoj moći da „obrade i upravljaju ovim privatno“ zarad svoje troje dece: princa Džordža (10), princeze Šarlot (8) i princa Luisa (5).

NJeno saopštenje je zaustavilo teorije zavere koje su se pojavile o toem gde se nalazi otkako je puštena iz bolnice 29. januara.

BONSU VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas