Oglas
· · Komentari: 0

Megan Markl premešta ženu koja je htela da se fotografiše pored princ Harija: Ponašanje vojvotkinje ne prestaje da se komentariše (VIDEO)

Megan Markl, našla se pod lupom nakon što je video sa polo utakmice 12. aprila privukao veliku pažnju na internetu

1713174444_profimedia-0864505215.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Događaj, koji se održao u Velingtonu, na Floridi (Sjedinjene Države), bio je znak podrške dobrotvornoj organizaciji i privukao je oko 300 učesnika.

Vojvotkinja je prisustvovala dobrotvornoj igri zajedno sa princom Harijem, odabravši potpuno belo odelo. Međutim, određeni trenutak snimljen u viralnom videu izazvao je kontroverzu. Na snimku, Markl izgleda nespretno sugeriše ženi da ne pozira pored princa Harija, preusmeravajući je.

Incident se dogodio tokom ceremonije uručenja trofeja, gde se žena, verovatno učesnica polo utakmice, pridružila princu Hariju na bini kako bi proslavila pobedu njegovog tima. Međutim, Meganin gest da premesti ženu pored sebe umesto Harija izazvao je kritike na internetu.

Komentari na platformama društvenih mreža, uključujući Iks, izrazili su neodobravanje Meganinog postupaka, a neki su je označili kao "nepristojnu" i "nesigurnu".

Na jednom postu je pisalo: "Nespretno je odbila da dozvoli ženi da pozira sa Harijem. Tako nepristojno." a drugi su se uključili: „Ona je tako gruba prema tim drugim ženama da je neverovatno.",

Drugi je spekulisao: "Izgleda nesigurno u vezi sa svojim mužem. Zato se stalno drži za njega i svakoj ženi koja (stoji) pored njega kaže da stane pored nje."

Drugi komentatori su primetili Marklino ponašanje, iz gneva: "O moj Bože, da li je upravo odgurnula tu ženu?" drugi je dodao: "Tako je bezobrazna. Krindž."

"Veoma nesigurna žena. Ne mogu da verujem da se ovako ponašala pred milionima (kamera)." stajalo je u komentarima.

(Stil)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas