· · Komentari: 0
EMOTIVNO

Susret neobičnih prijatelja nakon pet godina će vas rasplakati (VIDEO)

Da prijateljstvo ne poznaje granice, pokazali su Demijan i Kvibi. Čovek i gorila, a njihov ponovni susret posle pet godina, veoma će vas dirnuti.

1596015876_prijatelji.jpg
Foto: YouTube printscreen /AquaVitaFilms

Demijan Aspinal i njegov prijatelj Kvibi pravi su primer toga da se iskreno prijateljstvo nikada ne zaboravlja.

Pročitajte još: Kako SLIKANJE može da ublaži ANKSIOZNOST?

Kvibi gorila je kao mladunče doveden u rezervat u Engleskoj, gde ga je dočekao upravo Demijan, brinuo se o njemu i igrao se sa njim tokom prvih pet godina njegovog života. A onda je došao trenutak rastanka.  Kvibija je trebalo vratiti u divljinu, u afričke šume Gabona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love this photo it just shows how wonderful and gentle these animals are. #gorilla #love #conservation #howletts

A post shared by Damian Aspinall (@damian_aspinall) on

Nakon izvesnog vremena, Demjan je došao da poseti svog drugara. Kvibi je prvo gledao u njega, pažljivo ga pipao svojim ogromnim šakama, ko da je želeo da se potpuno uveri da je zaista on.  Zagrlio ga je i upoznao sa svojom porodicom, a onda su kao i dok ga je Demjan čuvao, podelili zajednički obrok.

Pročitajte još: NAJNEOBIČNIJI posao u istoriji: Bio je odlično plaćen, nimalo težak, ali i bizaran

Ponovo došao trenutak rastanka, Kvibi je toliko bio tužan. Čvrsto je zagrlio Demijana i jedva ga pustio da ode, a onda ga je dugo pratio duž reke... Pogledajte video koji će vas sigurno dirnuti i podsetiti na istinski značaj prijateljstva:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.