Oglas
· · Komentari: 0
ALERGIJSKE REAKCIJE

Tri prirodna preparata za ALERGIJU po savetima TRI RUSKA LEKARA (RECEPT)

U alergijske bolesti najčešće se ubrajaju alergijske bolesti disajnih puteva, koji izazivaju kijavicu, svrab nosa, astmu i zapušenost disajnih puteva, ali može doći i do alergijske bolesti kože i brojnih drugih posledica.

1624091406_allergy-1738191_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Prema aktuelnim podacima Instituta za virusologiju, vakcine i serume, u Srbiji čak 40 odsto stanovništva pati od nekog od mnogobrojnih oblika alergije. Alergije se tretiraju kao povišena osetljivost organizma na uticaj određenih alergena, koje mogu predstavljati hemijska sredstva, mikroorganizmi, prehrambeni proizvodi, polen biljaka i cvetanje korova.

Ruski doktor i nutricionista Mihail Bogomolov

Za pripremi preparata za decu potrebno je pomešati dve čase od 200 mililitara svežeg kozjeg mleka i jednu čašu vode, koja je prethodno prokuvana pa ohlađena na sobnoj temperature. U ovu smesu dodati 50 mililitara soka od sveže isceđene bundeve. Nakon što se svi sastojci dobro pomešaju, potrebno je piti po pola čaše lekovitog eliksira 3 do 4 puta dnevno uz prethodno podgrevanje na 35 stepeni.

Pročitajte još: Stižu KAJSIJE: Pojedite samo DVE voćke dnevno, i učinićete ČUDO za svoj organizam

Preparat se konzumira posla sata pre jela, a tretman se ponavlja najmanje mesec dana kako bi imao puni efekat.

Ruski doktor Genadija Malahov

U čašu toplog mleka dodati kašičicu meda i pola kašičice izrendanog đumbira. Dobro promešati sve sastojke pa piti napitak uveče pred spavanje. Ovaj preparat preporučuje se i odraslima i deci, a  najdelotvorniji je kod alergije na polen. Istovremeno, ovaj preparat utiče i na ubrzano izbacivanje toksina iz organizma.

Pročitajte još: BOROVNICA: MALO, ali MOĆNO VOĆE koje ima minimalan broj KALORIJA

Saveti doktora Evgenija Anatoljeviča za alergiju na ambroziju

Iscedite bistar sok od svežeg lišća i korena celera. Sipajte sok u teglu i dodajte istu količinu meda koliko ste dobili i soka. Smesu dobro promešajte, ako je moguće, drvenom kašikom. Teglu držite dobro zatvorenu u frižideru  najduže nedelju dana.

Pročitajte još: Kratki vodič za božansku kapljicu: Uparite sireve uz vina

Taj sok sa medom uzima se tri puta dnevno po jedna kašika pola sata pre jela. Pijte ga svakodnevno, tokom cele sezone cvetanja ambrozije (u periodu od jula do kraja septembra) i spašćete se neprijatnih simptoma, kao što su: kijavica, curenje iz nosa, svrab, suzenje očiju i gušenje u grudima. To narodno rusko sredstvo odlično čisti organizam i delotvorno je i za druge vrste alergija.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas