· · Коментари: 0
АЛЕРГИЈСКЕ РЕАКЦИЈЕ

Три природна препарата за АЛЕРГИЈУ по саветима ТРИ РУСКА ЛЕКАРА (РЕЦЕПТ)

У алергијске болести најчешће се убрајају алергијске болести дисајних путева, који изазивају кијавицу, свраб носа, астму и запушеност дисајних путева, али може доћи и до алергијске болести коже и бројних других последица.

1624091406_allergy-1738191_640.jpg
Фото: Pixabay

Према актуелним подацима Института за вирусологију, вакцине и серуме, у Србији чак 40 одсто становништва пати од неког од многобројних облика алергије. Алергије се третирају као повишена осетљивост организма на утицај одређених алергена, које могу представљати хемијска средства, микроорганизми, прехрамбени производи, полен биљака и цветање корова.

Руски доктор и нутрициониста Михаил Богомолов

За припреми препарата за децу потребно је помешати две часе од 200 милилитара свежег козјег млека и једну чашу воде, која је претходно прокувана па охлађена на собној температуре. У ову смесу додати 50 милилитара сока од свеже исцеђене бундеве. Након што се сви састојци добро помешају, потребно је пити по пола чаше лековитог еликсира 3 до 4 пута дневно уз претходно подгревање на 35 степени.

Прочитајте још: Стижу КАЈСИЈЕ: Поједите само ДВЕ воћке дневно, и учинићете ЧУДО за свој организам

Препарат се конзумира посла сата пре јела, а третман се понавља најмање месец дана како би имао пуни ефекат.

Руски доктор Генадија Малахов

У чашу топлог млека додати кашичицу меда и пола кашичице изренданог ђумбира. Добро промешати све састојке па пити напитак увече пред спавање. Овај препарат препоручује се и одраслима и деци, а  најделотворнији је код алергије на полен. Истовремено, овај препарат утиче и на убрзано избацивање токсина из организма.

Прочитајте још: БОРОВНИЦА: МАЛО, али МОЋНО ВОЋЕ које има минималан број КАЛОРИЈА

Савети доктора Евгенија Анатољевича за алергију на амброзију

Исцедите бистар сок од свежег лишћа и корена целера. Сипајте сок у теглу и додајте исту количину меда колико сте добили и сока. Смесу добро промешајте, ако је могуће, дрвеном кашиком. Теглу држите добро затворену у фрижидеру  најдуже недељу дана.

Прочитајте још: Кратки водич за божанску капљицу: Упарите сиреве уз вина

Тај сок са медом узима се три пута дневно по једна кашика пола сата пре јела. Пијте га свакодневно, током целе сезоне цветања амброзије (у периоду од јула до краја септембра) и спашћете се непријатних симптома, као што су: кијавица, цурење из носа, свраб, сузење очију и гушење у грудима. То народно руско средство одлично чисти организам и делотворно је и за друге врсте алергија.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.