· · Komentari: 0
AROMATIČNO

Duboko udahnite i poboljšajte zdravlje, jer ova AROMATIČNA ULJA imaju umirujuća dejstva

Dišite punim plućima!

1600935424_Depositphotos_38191643_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Duboko udahnite kako biste bili zdraviji, srećniji i lepši, savetuje Žan-Klod Ričard stručnjak za umirujuća aromatična i mirisna ulja. Za naše živce, imuni sistem, glavobolju…, nisu delotvorni samo neki lekovi, već i armatična ulja. Važno je samo znati izabrati mešavine od najkvalitetnijih sastojaka koji su precizno kombinovani.

Za smirivanje, stres i anksioznost

Mirisna mešavina za opuštanje treba da sadrži, između ostalog, neroli, melem limuna, lavandu, ružu i kamilicu. Takođe za smirenje je dobar i koren vanile i angelike. Jedan od najboljih mirisa za smirenje živaca je čista kamilica, dok je lavanda klasik za smanjenje stresa.

Foto: Depozit

Da se ojača imuni sistem

Ravensara (porodica lovora) i čajevca. Vrlo su pogodna za čišćenje prostorija u hladnom periodu. Miris se može dodati i vodi u kadi.

Pročitajte još: Poboljšajte svoju zdravstvenu sliku, pijte SURUTKU! To je MELEM za ceo organizam – Evo šta sve leči

Protiv žudnje za nezdravom hranom

Vanila!

Protiv glavobolje

Foto: Depozit

Opet Ravensara, ne zovu ga uzalud na Madagaskaru “dobrim listom”. Pitoma nana takođe pomaže.

Za buđenje

Svi sveži mirisi od limuna, nane, ruzmarina ili bosiljka.

Pročitajte još: TEHNIKA ZA SAN: Evo kako najbrže zaspati, potrebna su SAMO 2 MINUTA

Za spavanje

Lavanda, neroli i ruža! Od njih se može napraviti prava mirisna mešavina za „laku noć“.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.