Oglas
· · Komentari: 0
LEKOVI IZ PRIRODE

KILOGRAMI SE SAMI TOPE! Evo kako đumbirova vodica čini čuda za naš organizam

Svaka dijeta uvek je lakša uz nekoliko trikova iz prirode, posebno ukoliko znate sve blagodati đumbira

1597789477_ginger.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Đumbir ubrzava mršavljenje, topi nakupljene masne naslage na bokovima, stomaku i struku.

Pročitajte još: Ovaj HOTEL ispunjava želje! Sve je na dohvat ruke, a septembrom je POSEBNA PRIČA (FOTO)

Pročitajte još: Ruski naučnici OTKRIVAJU: Ovaj KOROV pomaže u lečenju KORONE!

Osim toga, preporučuje se osobama sa visokim krvnim pritiskom jer sprečava začepljenje krvnih sudova i smanjuje nivo lošeg holesterola. Snažno je sredstvo protiv upala, koristan je kod otečenih zglobova i jak je antioksidans, što znači da može sprečiti nastajanje tumora.

Topi masne naslage na stomaku, bokovima i u struku

Pročitajte još: Sprečite pojavu teške bolesti: Ovo je 5 čajeva protiv KANCERA i svima su dostupni

Đumbir će doprineti i sperčavanju obične prehlade, bakterijske infekcije i podstaći će cirkulaciju. 

Kako pripremiti đumbirovu vodicu?

Za pripremu napitka potrebno je litar ipo vode, sok jednog limuna i izrezani koren đumbira na sitne kockice.

Pročitajte još: KOREN IZ PAKLA leči rane, TUMOR KOŽE i glavobolju, a primena je JEDNOSTAVNA

U kipuću vodu dodajte đumbir i kuvajte 15 minuta pa ostavite da se ohladi. U ohlađeni napitak dodajte limunov sok i pijte dva puta dnevno, ujutro pre jela, na prazan stomak i uveče pre spavanja.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas