· · Коментари: 0
ТРАВАР ХАЛИЛАЕВ

КОРЕН ИЗ ПАКЛА лечи ране, ТУМОР КОЖЕ и главобољу, а примена је ЈЕДНОСТАВНА

Руски травар Фарид Халилаев овом биљком лечи људе, али упозорава на велики опрез. Ко не нађе биљку може да је замени младим орасима.

1597049113_MagicanKoren.png
Фото: Депозитфото

Познат је и као лек и као отров. Изгледа као наш лук само што му луковица није бела већ зелена.
Руси га зову кинески лук, индијски лук, пикантни лук, монголски лук али и корен пакла! То је зато што је овај лук прилично отрован. Ваља му запамтити латински назив: Ornithogalum caudatum.

Прочитајте још: Наталија је РУСКИЊА која се са петорицом синова преселила у Србију! Деци на ране ставља чили, а за то постоји ДОБАР РАЗЛОГ! (Фото)

Руски травар Фарид Халилаев који лечи болести коштано-зглобног система овом биљком, упозорава да треба бити пажљив са индијским луком.

Пече, али помаже
Од индијског лука прави се најпознатије средство против остеохондрозе, артрозе и других болести костију. Један свеж листић  се утрља у болни место, прекрије нечим вуненим и ушушка испод јоргана. Јако ће да пече али ће бол да нестане после пет минута.

 - Ако сок индијског лука доспе у очи, треба се детаљно умивати и  затим ставити лек "таупхом" и десет минута држати очи затворене - наводи овај травар.

Бере се у рукавицама, јер изазива осип коже.

Бере се у рукавицама јер изазива алергијеске реакције и по правилу ће на  кожу  која га је дотакла, избити кожни осип, црвенило, свраб и други проблеми.

- Као и свака моћна биљка, када научите како да је покорите дариваће само корист - каже овај травар.

Користите тинктуру, безбедније је Фото: Депозит

Сви делови индијског лука су лековити због чега је и почео да се гаји масовно у СССР. Луковица није одмах лековита, већ то својство стиче  када биљка напуни две године.

Мало је лек, више је отров!
У вотку (или алкохол) се потопе делови биљке и оставе на тамном месту 21 дан. Процеди се и користи пажљиво, искључиво споља.Травар Халилаев каже да орално узимање индијског лука омогућава побољшање срчане активности, повећање тонуса и подмлађивање организма. Узима се једна кашичица разређена у три дела воде.  Ваља бити обазрив јер  мало је лек, мало више је - отров.
Најлековитија је када напуни две године.

Најлековитија својства настају када биљка почне да цвета. Цвет  индијског лука досеже и до метра висине. Тада се бере лист, цвет и сама луковица. Биљка има изузетни антисептички и аналгетски учинак.

Прочитајте још: Руски научници ОТКРИВАЈУ: Овај КОРОВ помаже у лечењу КОРОНЕ!

Најснажније дејство је, како истиче Фарид Халилаев, моћ да убрза циркулацију толико да крв са кисеонком брзо доспе до оштећених делова тела, убрзавајући зацељење.

Осим стабљике, луковице или листа које се директно ставља на болно место, од индијског лука може се направити тинктура.

Рецепт Халилаева
Пуна шоља младих ораха се самеље и стави у пола литра вотке да стоји на хладном месту 12 дана, повремено се протресе. После се лепо процеди. Узима се кашика тинктуре и помеша са  чашом вруће воде. Пије се 20 минута пре јела, три пута дневно, месец дана.
Лечи модрице, капиларе, херпес, ране, , екцеме, осипе, али и тумор на кожи!

Тинктура од индијског лука користи се споља за лечење модрица, испуцалих капилара, тумора на кожи, за  зарастање херпеса, посекотина и рана, за осипе, екцеме, псоријазу. Такође, изврстан је, каже овај травар, и за ублажавање убода инсеката, посебно оса и стршљенова.

Прочитајте још: Откривамо вам ТАЈНУ Путиновог ЧАЈА: Увек га носи са собом у БЕЛОМ ТЕРМОСУ, а ево ШТА ЛЕЧИ

Може се користити за отклањање  брадавица и гљивичних болести.

- Ако намажете овај сок на главу, у пределу потиљка - проћи ће главобоља - каже травар Халилаев.

Ако не нађете индијски лук, што је вероватно јер је код нас, ипак, ретка биљка, руски тавар Фарид Халилаев предлаже "обичнији" рецепт против  остеохондрозе, артрозе и болести коштаног система.
То је лек од доброг старог ораха.
.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.