Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ВЕСТИ

Руски научници ОТКРИВАЈУ: Овај КОРОВ помаже у лечењу КОРОНЕ!

Вирусолози из Томска су спремни да производе велике количине сиња, јер помаже оболелима од короне, птичјег грипа и малих богиња.

1596633358_Depositphotos_378168412_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

До сада су у Русији сињ користили искључиво као медоносну биљку и храну за стоку. Али, испоставило се да обичан коров може да спаси многе људске животе
 
Прочитајте још: Наталија је РУСКИЊА која се са петорицом синова преселила у Србију! Деци на ране ставља чили, а за то постоји ДОБАР РАЗЛОГ! (Фото)

Научници из Томска препоручују је за спречавање и лечење ЦОВИД-а биљку Isatis tinctoria (која се у нашим крајевима назива сач или сињ). Истраживања су потврдила да лек од ове траве ефикасно делује против вируса.

Лековити коров Фото: Пиксабеј
Сињ помаже и у лечењу не само короне, него и  птичјег грипа и малих богиња.

До сада су у Русији сињ користили искључиво као медоносну биљку и храну за стоку. Ово истражиавње их је изненадило, јер се испоставило да обичан коров може да спаси многе људске животе.

Лековит је кстракт из корена.

Вирусолози из Томска су у току експеримената потврдили високу биолошку активност екстракта од корена и листова сиња. Према речима стручњака, ова биљка помаже у лечењу вируса птичијег грипа и малих богиња. Научници су убеђени да ће сињ бити од велике користи и у борби с ЦОВИД-ом.

Није токсична и нема контраиндикација.

- С обзиром да је у овој ситуацији неопходно заштитити становништво у Русији од корона вируса, ми смо спремни за започнемо узгој сиња у великим количинама за потребе фармакологије - саопштила је прес-служба Томског универзитета.

Прочитајте још: Откривамо вам ТАЈНУ Путиновог ЧАЈА: Увек га носи са собом у БЕЛОМ ТЕРМОСУ, а ево ШТА ЛЕЧИ

Стручњаци наглашавају да ова биљка није токсична и има мало контраиндикација што је веома важно за пацијенте са хроничним обољењима и слабим имунитетом.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas