Oglas
· · Komentari: 0
SEKS

Dokazano: Seks u dvadesetim je najgori, a evo kada je najbolji!

Zvanično je dokazano da je seks u ranim dvadesetim najgori i tada igramo na kartu fizičke lepote.

1616434059_Depositphotos_176136812_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Žene u svojim dvadesetima uglavnom zavode muškarce fizičkim izgledom. Međutim, kako vreme prolazi, dolaze profesionalni i lični uspesi zbog kojih postaju privlačne u novom kontekstu. 

U tridesetima više ne moraju da igraju samo na kartu fizičke lepote, već i razvijenog intelekta i privlačne ličnosti.

Pročitajte još: Na uspešnu vezu i brak utiče i vaš DNK

Samosvesnije i hrabrije, osećaju se još zanimiljivije muškarcima.

Prosečna žena do tridesetih je već verovatno promenila nekoliko seksualnih partnera i upoznala se sa svojim navikama i željama u krevetu. Znajući šta je može najbolje zadovoljiti, lako komunicira o svojim potrebama i maštarijama, i ne boji se da ih traži tokom intimnih trenutaka. Isto tako, ceni svoje ljubavne veštine i rado ih koristi.

Nemajući više nerealna očekivanja od svog tela, žena se i sama oseća privlačno i dobro u svojoj koži. A to, naravno, utiče i na njeno intimno samopouzdanje.

Proćitajte još: Zašto muškarci nisu ljubomorni kada partnerka koketira sa drugim?

Nakon godina čitanja o seksualnosti što kroz članke i erotsku prozu, ženama više nije neugodno da otvoreno razgovaraju sa svojim partnerima o temama iz spavaće sobe. Od ispunjenja maštarija, do vraćanja seksualnih usluga, muško-ženska komunikacija nikada nije bolje funkcionirala, naravno, na obostrano zadovoljstvo.

Seks za ženu u tridesetima više nije dokazivanje, već užitak.

Proćitajte još: Pitate se ZAŠTO vam karijera stagnira? Možda je kriv partner!

Imajući više iskustva s muškim mentalnim sklopom, žene lakše formiraju veze i lakše se opuštaju tokom odnosa. Što je duže par zajedno, bolje funkcioniše ispod pokrivača. A ako seksualni život zapadne u monotoniju, lakše je pokrenuti razgovor o tome, i uvesti maštovite novotarije koje će vratiti zlatna vremena.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas