Oglas
· · Komentari: 0
LJUBOMORA

Zašto muškarci nisu ljubomorni kada partnerka koketira sa drugim?

Verovali ili ne, ali i muškarci plaču i to na potpuno drugačiji način od žena.

1616148960_Depositphotos_346891382_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Za razliku od većine žena, muškarci retko otvoreno izražavaju svoja osećanja i nerado govore o tome šta misle, naročito kada je reč o partnerskim odnosima. Jedna od stvari koju vam nikada neće priznati je ljubomora.

Pročitajte još: PAMETNA, LEPA, DUHOVITA...Koja osobina muškarcu govori da je ona PRAVA ŽENA?

Naime, kada vide partnerku da koketira sa drugim muškarcem, neće pokazati nikakvu emociju, ali će u tom trenutku sebe izjedati iznutra.

I mušakrci plaču. I to gorko...

Ukoliko mislite da samo dame uživaju u komplimentima, grešite. Pohvale na svoj račun od strane nežnijeg pola vole da čuju i muškarci. I njima su potrebne reči koje izražavaju pažnju, ljubav i naklonost, jer mogu mnogo toga da promene u partnerskom odnosu. Zato se ne ustručavajte da voljenoj osobi uputite kompliment ukoliko za to postoji dobar razlog.

Takođe, imajte na umu da suze nisu rezervisane samo za dame. Plaču i muškarci, što je sasvim u redu, ali to ne pokazuju.

Pročitajte još: Ako posedujete ovu osobinu bićete srećnije u vezi

Romantične filmske scene lako će vas naterati da zaplačete, a na isti način može reagovati i jači pol. Samo to neće priznati, već će vam reći da gledate gluposti i krišom obrisati suze.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas