Oglas
· · Komentari: 0
ljubav

Pitanja na koja bi trebalo da imate odgovore tokom tri meseca veze: Šta savetuje terapeut za ljubav?

Stvari koje bi trebalo da razgraničimo na početku veze

1654542135_people-ga6f3e86dc_1280.jpg
Foto: pixabay
Oglas

Ulaženje u novu ljubavnu vezu može da bude izuzetno zanimljivo, sam početak je uvek lep, pa vam sigurno neće biti teško da odvajate vreme i viđate se sa novim partnerom. Međutim, kako vreme prolazi počinjete da uviđate mane koje svi imamo, samo će nekome manje, a nekome više smetati. Zato psiholozi ističu da bi u prvih nekoliko meseci veze trebalo da razgraničimo šta želimo mi sami, a šta želi druga strana.

Terapeut za ljubavne odnose Džef Guenter podelio je listu pitanja koja bi trebalo da postavite svom partneru tokom tri meseca veze.

Pročitajte još: Šta posle raskida emotivnog odnosa? PSIHOLOG OBJAŠNJAVA kako bi trebalo da se ponašamo

  • Koliko često želite da se viđate?
  • Da li ste isključivi ili još uvek otvoreni za viđanje sa drugim ljudima?
  • Da li druga strana izbegava sukobe?
  • Koliko često želite da šaljete poruke tokom dana?
  • Da li je vaša veza prioritet?
  • Da li su loše navike podnošljive?
  • Možete li verovati ovoj osobi?
  • Šta je svakoj strani neophodno u vezi

Iako se možda čini da je tri meseca malo, Džef  ističe da je važno da se znakovi prate odmah na početku kako ne bismo iz veze izašli "slomljenog srca", piše The Sun.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 


 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas