Oglas
· · Komentari: 0

"BIO SAM INTIMAN SA POZNATIM PISCEM U TAKSIJU" Slavni kreator MILIJARDER otkrio ŠOK DETALJE

Čuveni dizajner Tom Ford (62) koji se povukao sa modne scene posle 35 godina karijere, otkrio je prilično šokantne detalje u intervjuu za GQ. Pričao je o vezi sa pozantim piscem Ijanom Falkonerom, studentskim danima dok su izlazili u čuveni Studio 54 u NJujorku i neobiočnim navikama.

1699603717_2723959_profimedia0195295096_ff.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Tom Ford rekao je da mu je Falkone stalno prilazio dok su studirali: "Samo sam pomislio- jadničak. On nema prijatelja. Nabacuje mi se. Nisam imao pojma da je gej. Nisam imao pojma da pokušava da mi se udvara".

Na kraju su izašli zajedno sa grupom prijatelja među kojima je bio i čuveni Endi Vorhol. Video je kako se Ijan ljubi sa drugim muškarcem: "Pomislio sam da je u redu... ovi momci su homoseksualci. Pa, uvek me to nekako zanimalo. Do kraja noći Ijan i ja smo imali oralni seks u taksiju na putu do njegove kuće između Osme ulice i Pete avenije, u kojoj je živeo sa fotografom Patrikom Mekmulanom.

Sećam se kako sam se narednog jutra probudio u njegovom krevetu na potkrovlju. Razmišljao sam: "Što sam, dođavola, uradio?". I sećam se da sam mu rekao:"ovo je bilo super, ali, znaš, ja nisam gej".

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas