Oglas
· · Komentari: 0

Iznenađujući način nanošenja korektora koji uklanja podočnjake: Ovde svi pravimo grešku

Mnogi bi se složili da kada ne bismo imali uporne i dosadne podočnjake šminka nam gotovo ne bi bila ni potrebna

1652207214_profimedia-0645722488.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Koža oko očiju je prirodno jako tanka i krhka  što za mnoge znači mrežu plavo-ljubičastih vena ispod, posebno ukoliko se ti krvni sudovi prošire, usled manjka sna. 

Bez obzira na vrstu podočnjaka koje mate jedan mali potez može da ih učini manje vidljivim.

Pročitajte još: LAST MINUTE AKCIJA - PRAVA ATRAKCIJA U WAYOUT-U

Kako naneti korektor na podočnjake

Šminkeri imaju važan savet u vezi sa načinom nanošenja korektora na prostor ispod očiju. Oni ističu da korektor treba da se nanosi samo tamo gde vam je potreban, a zatim da ga utapkate toliko da se stopi sa ostatkom  šminke ili vašeg tena. 

Pročitajte još: Počela BEOGRADSKA NEDELJA MODE: Boško Jakovljević predstavio nesvakidašnju kolekciju, evo šta ćemo da nosimo u narednom periodu (FOTO)

Ključ je upravo u tome da korektor nanosite samo tamo gde vam je zaista potreban. Sve više od toga imaće negativan rezultat.

Jednostavno premazivanje preko cele površine ispod oka može da učini da koža izgleda jednodimenzionalno.

Nakon što ste podočnjake "sakrili" možete da dodate malo dodatnog korektora na unutrašnje uglove oka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas