· · Komentari: 0
LICE

Napravite masku KOD KUĆE: BOLJA je od krema sa KOLAGENOM, popunjava BORE i osvežava LICE

Brzo i lako prodire u kožu, a maska se pravi sa mlekom i medom.

1598188997_Depositphotos_50145519_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Ukoliko nemate vremena da odete kod kozmetičara, napravite sami kod kuće masku za lice koja će vašoj koži dati mekan i svilenkast izled.

Pročitajte još: Ako pravimo OVE GREŠKE pri nanošenju PUDERA izgledaćemo STARIJE: Evo kako da to izbegnemo

Stavite u činiju po jednu supenu kašiku želatina, meda i mleka i promešajte. U to dodajte pet do osam kapi ulja čajevca. Sve dobro pomešajte i zagrejte u mikrotalasnoj peći najduže 10 sekundi. Proverite da smesa nije previše vruća a zatim je nanesite na lice.

Kada se stegne - maska može da se skine.

Posle 20 - 25 minuta maska će se osušiti i zategnuti, pa je možete skinuti. Ukoliko ovu masku koristite dva-tri puta nedeljno, vaša koža će u kratkom vremenskom roku biti blista, glatka i zategnuta.

Stručnjaci za lepotu kažu da je prednost ovakvih maski u tome što su za razliku od ostalih kolagenih sredstava, molekuli želatina mali i lako prodiru u kožu.

Pročitajte još: BISERI su posebna vrsta nakita i zahtevaju SPECIJALAN TRETMAN: Evo kako da ih pravilno održavate i čuvate

Takođe, želatin popunjava nedostatak kolagena koji se javlja s godinama, otklanja sitne bore, izbeljuje kožu, čini je baršunastom i povećava cirkulaciju krvi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.