Oglas
· · Komentari: 0
šminka

Precizno nanet TEČNI PUDER u nekoliko koraka

Nije teško.

1605441131_Depositphotos_259027234_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Čini nam se da se tečni puder lako nanosi, šta tu može da teško? Međutim. često nije baš tako, pa ne dobijemo rezultate kakve smo očekivali.

Greške

Ravnomernost

Da li puder nanesete na jedno mesto na licu, a potom ga raspoređujete prstima ili sunđerom  po ostatku lica? Ovo vas vodi u zamku.

Pročitajte još: Da li ste probali OKLAGIJANJE lica? Kažu da zaustavlja starenje!

Ako se puder brzo suši morate jako brzo da sve rasporedite pravilno. U suprotnom ćete dobiti neujednačen ten i pomalo neuredan neuredan izgled. Dakle, rasporedite ravnomerno, a onda razmažite kao kada mažete kremu.

Savet je da puder uvek nanosite od centra lica prema spoljašnjim uglovima.

Količina

Lako možete da istisnete previše proizvoda, a onda ćete izgledati neprirodno. Puder ne treba da bude maska, već samo da prikrije neke nesavršenosti.

Pročitajte još: PRAVILA za biranje i nanošenje PUDERA za žene sa MASNOM KOŽOM

Raspored

Mnogo je lakše puder istisnete na ruku, a potom ga prstima, četkicom ili sunđerom razmazivati po licu i postepeno nanositi deo po deo.  Tako ćete bolje da vidite efekat koji postižete na koži i mnogo lakše rasporediti proizvod.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas