· · Komentari: 0
LICE

Šta sve UZROKUJE pojavu "dosadnih" MITISERA i kako da ih se OTARASITE

Mitiseri se najčešće javljaju u predelu nosa, čela, jagodica i na bradi. Izgledaju kao sitne, crne tačke, ali mogu biti i krupnije.

woman-3134390_640.jpg
Otarasite se mitisera Foto: Piksabej

Hormonske promene u telu, stres, kreme koje sadrže dosta ulja, pubertet, neodgovarajući kozmetički preparati i loša ishrana utiču na pojavu malih "napasti".

Piling, hidrantna krema, masaža lica pomoći će vam da rešite problem
 

Pročitajte još: Sigurno ste OVO radili svom licu, a ne sanjate koliko je to OPASNO

Otkrivamo vam način kako da ih se oslobodite.

1. Operite lice toplom vodom da bi vam se raširile pore na licu.

2. Uzmite kremu za piling lica, na ovaj način ćete otkloniti nečistoće i mrtve ćelije. Poželjno je da trljate kritične regije, tačnije one gde imate mitisere. 

Pročitajte još:  Kako nanosite kremu na lice? Ukoliko to činite na POGREŠAN NAČIN, možete OŠTETITI KOŽU

3. Nakon ovoga, lice isperite mlakom vodom i očistite losionom za lice. Izbegavajte one koji u sebi imaju ulje. 

4. Stavite hidratantnu kremu kako bi  nahranila lice i hidrirala ga. Kupite onu koja u sebi ima dosta vode.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.