Oglas
· · Komentari: 0
ŠMINKA

Tri načina da postignete BLISTAVI SJAJ OKA pomoću bele olovke ili ajlajnera

Da li i vi gotovo uvek poesežete za crnim ajlajnerom kada želite da istaknete oči?

1612607219_Depositphotos_84749342_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Olovke za oči i ajlajneri u svakom ženskom neseseru su neizostavan komad šminke. Sa razlogom su uvek deo svake žense torbe, jer se godinama unazad koriste za isticanje ženske lepote.

Ali da li ste ikada probale da eksperimentišete sa nekim drugim bojama? Probajte, efekat je neverovatan.

Pročitajte još: Istaknite ih: Ako imate ZELENE OČI ovo su vaše boje

Postoje olovke i ajlajneri u različitim bojama, a kakav efekat ostavlja bela olovka za oči i zašto je potrebno da i ona postane neizostavni deo vašeg nesesera, pročitajte u nastavku.

Bela varijanta dođe kao neka egzotična vrsta.

Toliko zapravo egzotična da će joj pre isteći rok trajanja nego što će biti rasprodata na policama u drogerijama. Razlog tome je zapravo taj što žene jednostavno ne znaju šta treba da urade sa belom olovkom za oči.

Ali ako ste bile dovoljno smele da kupite belu olovku ili ajlajner, otkrivamo vam i različite načine na koje možete primeniti belu olovku.

Pročitajte još: OČI ĆE VAM BITI ZAHVALNE: Odmorite ih uz pomoć ovih trikova

Foto: Depozit

Zapravo sve više poznatih ličnosti se opredeljuje za korišćnje bele naspram crne boje, jer zahvaljujući njima boja očiju dolazi do izražaja i one postaju nekako neobično zavodljive.

Podebljajte liniju donjeg kapka

Linija donjeg kapka poznata je još i kao vodena linija. NJu možete podebljati belom olovkom kako biste "podigli" vaše oči i učinili da izgledaju veće. Zahvaljujući beloj boji na ovoj liniji vaše očne jabučice izgledaju veće. Ako imate sitne oči ovaj način nanošenja belog ajlajnera je kao stvoren za vas. Ako pri tom imate tamniji ten, doći će do prelepog kontrasta koji će vas učiniti primetnim.

Istaknite unutrašnji ugao očiju

Kao što je poznato, unutrašnji ugao oka uvek je svetlije osenčen u odnosu na ostatak kapka. Upotrebite belu olovku kako bi naglasili unutrašnje uglove vaših očiju. Ako vaše oči deluju umorno, a imate važan prijem, ovaj mali trik će vam pomoći da izgledate sveže i predivno. Takođe ako želite potpuniji efekat nanesite belu olovku duž donjeg kapka i zaokružite priču do savršenstva.

Pročitajte još: Novi trend: Šareni podočnjaci su u modi (VIDEO)

Bela olovka u stilu senke za oči

Ako imate dovoljno kremastu olovku za oči u beloj boji ne oklevajte da je iskoristite po celom gornjem kapku i na taj način stvorite vrlo interesantan izraz. Možete upotrebiti manju četkicu da ujednačite senku i olovku ili vaš kažiprst. Preko bele olovke možete naneti vašu omiljenu neutralnu senku za oči i kreirati fantastičan efekat.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas