Oglas
· · Komentari: 0
TRENDOVI

Udoban i ženstven: Kombinezon je moderniji nego ikada!

Preko kombinezona nosi se mantil, ali i mnogo detalja, lanaca, mališ tašni...

1617469292_kombinezuti.png
Foto: Depozitfoto
Oglas

Jednostavni a efektni, kobinezoni su jedan od onih odevnih predmeta koji možete da nosite u svakoj prilici.

Pročitajte još: Najmlađa i najslađa šminkerka: Ima četiri godine i već je pravi profesionalac u svom poslu (VIDEO)

Osim što vam olakšavaju odgovor na pitanje "Šta danas da obučem?", oni su udobni za nošenje, a opet veoma ženstveni, jer prate svaki vaš pokret, naglašavajući siluetu. Uz to, vašoj pojavi dodaju dozu smelosti, jer neće baš svaka dama olako "uskočiti" u neki od njih.

Bili su popularni 80-ih godina 20. veka

Popularni osamdesetih godina prošlog veka, kombinezoni su se pre nekoliko sezona vratili na modnu scenu. I ove su tu, s tom razlikom što su nogavice uglavnom široke, ravnog kroja, samo im dužina varira - ili su potpuno duge, do poda, ili dosežu do skočnog zgloba. Slično je i sa rukavima.

Foto: Depozit

Ukoliko je i gornji deo kombinezona šireg kroja, struk se naglašava torbicom vezanom oko njega ili kaišem. Veoma ženstveno i neobično izgleda kada, na modelu poput stilizovanog muškog odela, pažnju na struk skrenete samo prorezima sa strane, koji se nalaze u nivou pupka.

Gornji deo može biti i asimetričan, sa blago spuštenim ramenom i velikim reverima koji otkrivaju poprsje, ali i uz telo, sa rol-kragnom koja se završava dugom maramom.

Pročitajte još: Milica Milša oduševila fanove FOTOGRAFIJOM iz mladosti: "Bila si i ostala lepotica" (FOTO)

Kombinezon najefektnije deluje kada preko njega ništa ne obučete, a ako već morate, za broj veći mantil ili kaput, blago ogrnut, daće vašoj kombinaciji na šmeku.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas